Fenerbahçe ile Amed Spor, Diyarbarkır'da oynanan ve 3-3 biten Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Kadıköy'de karşı karşıya geliyorlar. Fenerbahçe, hafta sonu yapılan derbi maç sonrası maç fazlalığı ile lider olduğu Süper Lig'den sonra kupada yarı finale çıkmak için Amed Spor ile karşılaşacak. Fenerbahçe Amed Spor maçı detayları haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Amed maçı bugün Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak. Hakan Ceylan'ın yöneteceği Fenerbahçe Amed maçı 18.15'de başlayacak. Maç ATV tarafından naklen yayınlanacak. Fenerbaçe Amed maçını aşağıdaki linkten maç saatinde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Amed maçı canlı izle

Fenerbahçe Amed maçında sarı lacivertlilerin teknik direktörü Pereira'nın fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin ligde ve Avrupa'da zorlu bir fikstür bekliyor olması da yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmaya zorluyor. Markoviç ile Abdoulaye Ba, sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar. Gökhan Gönül ile Mehmet Topal ise sakatlık riski nedeniyle oynatılması beklenmiyor.

Fenerbahçe'ye bu turu geçmesi için her türlü galibiyet ve 3-3'e kadar olan beraberlik yetiyor. 3-3 olması halinde uzatmalara gider. Uzatmalarda skor bozulmazsa yarı finale kalacak takımı penaltı atışı belirleyecek. Amed'in turu geçmesi için de galip gelmesi ve 3-3'ten daha fazla gollü beraberlik gerekiyor.

Fenerbahçe, Amed Spor'u eleyip turu geçtiği zaman yarı finalde Beşiktaş ile eşleşme ihtimali var. Beşiktaş, ilk maçta Torku Konyaspor'a 2-1 yenilmişti.  Fenerbahçe ile Beşiktaş, rakiplerini eleyip turu geçmeleri halinde yarı finalde bir kez daha karşı karşıya gelecekler.