Fenerbahçe, UEFA kritik bir dönemecin ilk virajında. Fenerbahçe UEFA son 16 turunda çeyrek finale kalmak için Braga ile ilk maçına bu akşam çıkacak. Peki Fenerbahçe Braga maçı saat kaçta başlıyor? Hangi kanaldan yayınlanacak? Şifresiz mi olacak? İlk maç burada oynanırken ikinci maç deplasmanda olacak. Maç fazlası ligde lider olan Fenerbahçe bu akşam Avrupa Ligi'nde de tur için avantajlı bir skor elde etmek istiyor. İşte maçla ilgili detaylar ve merak ettikleriniz. İşte detaylar...

FENERBAHÇE BRAGA MAÇI SAAT KAÇTA?


Fenerbahçe Braga maçı saat 20:00’de başlayacak ve Ülker Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe Braga maçını hakem Clement Turpin düdük çalacak. Karşılaşmanın rövanşı 17 Mart’ta Portekiz’de oynanacak. Bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak olan TRT 1'den canlı izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Fenerbahçe Braga maçı şifresiz izle - TRT 1 canlı yayın

FENERBAHÇE'NİN BRAGA MAÇI KADROSU


Fenerbahçe'de kaburgasında çatlak olan Gökhan Gönül, sakat Markovic ile kart cezalısı Diego Ribas forma giyemeyecek. Gökhan’ın yerine Şener Özbayraklı, Ribas’ın yerine ise Ozan Tufan görev yapacak. Teknik Direktör Vitor Pereira, kritik maçta Nani’ye 11’de yer verirken, son 2 maçta 11’de görevlendirdiği Alper’i ise kulübeye çekecek. Forvette de Van Persie, Kanarya’nın gol silahı olacak.

FENERBAHÇE BRAGA MAÇI MUHTEMEL İLK 11’LER


Fenerbahçe : Fabiano, Şener, Alves, Kjaer, Caner, M.Topal, Josef, Ozan, Volkan Şen, Nani, Van Persie

Braga: Magalhaes, Baiano, Boly, Ferreira, Goiano, Alan, Carlos, Vukcevic, Rafa, Hassan, Fonte