Süper Toto Süper Lig'de bu akşam kritik bir maç oynanacak. Fenerbahçe kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek. Geçen hafta aldığı 4 - 2'lik mağlubiyetle ağır yaralanan sarı - kanarya zirvede tutunmak için bu maçı kesinlikle kazanmak zorunda. Fenerbahçe Kasımpaşa maçını şifresiz izlemek için aşağıda bulunan linki tıklamanız gerekecektir.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI ŞİFRESİZ İZLE


FENERBAHÇE


Fenerbahçe’de nöbet değişimi… Son lig maçında Antalyaspor’a 4-2 kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı-lacivertli takımda bu kez ilk on bire Robin van Persie’nin ismi yazılıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, ikinci yarının ilk üç maçında yedek soyundurduğu Hollandalı yıldızını bugünkü randevuda en büyük koz olarak sahaya sürecek. Bu sezon Süper Lig’de 19 maçta 8 golü bulunan Van Persie, Kadıköy’de iki kez gol sevinci yaşadı.

PEREIRA’NIN SIKINTISI VAR


Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu yüzünden sıkıntısı bulunan Teknik Direktör Vitor Pereira, takımda büyük bir değişime gidecek. Mehmet Topal ile Jozef de Souza’nın yokluğunda savunmanın hemen önünde Ozan Tufan ile Alper Potuk’un görev yapması bekleniyor. Bu ikili ile forvet arasındaki köprü görevini Diego Ribas üstlenecek. Portekizli çalıştırıcı hücum bölgesinde Luis Nani – Robin van Persie ve Volkan Şen’i kullanacak.

OZAN’A ÖZEL İLGİ


Josef de Souza ve Mehmet Topal’ın yokluğunda orta sahada alternatifsiz kalan genç oyuncu Ozan Tufan’ı teknik heyet ve takımdaki ağabeyleri Kasımpaşa maçına motive etmek için yoğun çaba gösteriyor. Bugüne kadar oynadığı maçlarda bekleneni veremeyen genç oyuncu için terapi üstüne terapi yapan Vitor Pereira genç oyuncuyla özel bir görüşme yaparak, takımı için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu hatırlattı.

KASIMPAŞA


Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Fenerbahçe maçından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’de 12 Şubat’ta Fenerbahçe’ye konuk olacak Lacivert-beyazlı ekibin teknik patronu Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe’nin gücünü biliyoruz. Kolay maç olmayacak. Sahasındaki gücünü de biliyoruz. Taraftar olsun başka şeyler olsun. Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.
Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde çok eksiklerinin olduğunu dile getiren Çalımbay, Eren Derdiyok, Oscar Scarione, Abdullah Durak, Aydın Yılmaz ve Fode Koita’nın büyük ihtimalle müsabakada yer almayacaklarını ifade etti.

”PUAN VE PUANLAR ALMAYA GİDİYORUZ”


Fenerbahçe maçında Eren, Scarione ve Koita’nın yokluğunu hissedeceklerini söyleyen Çalımbay, “Bu 3 kişinin yerini kapatmak zor olacak. Takımıma güveniyorum. Oradan iyi bir şekilde dönmemiz gerekiyor. Çok zor maç olacak. Puan veya puanlar almaya gidiyoruz. Fenerbahçe’nin iyi yönleri var, bunlara dikkat edeceğiz. Elimizden geleni hatta üste koyarak iyi mücadele edip oradan ayrılmaya çalışacağız” dedi.

”FENERBAHÇE’NİN EKSİKLİKLERİNİN TAKIMI BOZACAĞINA İNANMIYORUM”


Sarı-lacivertli takımın Mehmet Topal, Josef de Souza ve Lazar Markovic’ten yoksun olmasının kendileri için avantaj olmadığını kaydeden Çalımbay şu şekilde konuştu: “Fenerbahçe’nin her oyuncusunun alternatifi var. İlk maçta da stoperleri yoktu ama Mehmet Topal ile Kadlec çok iyi oynadı. Bizim eksiklerimiz daha çok etkileyici. Fenerbahçe’nin eksikliklerinin takımı bozacağına inanmıyorum.”