Fenerbahçe zorlu Torku Konyaspor deplasmanında. Şampiyon adayı Fenerbahçe, Torku Konya karşısına çıkıyor. Maç pazar akşamı saat 20:00′da başlayacak ve Lig TV ekranlarından yayınlanacak. Fenerbahçe Konyaspor maçı internetten nasıl izlenecek? Aşağıdaki link aracılığıyla Fenerbahçe Torku Konyaspor maçını satın alabilir ve şifresiz olarak internetten izleyebilirsiniz.

Torku Konyaspor Fenerbahçe maç izleme linki

KONYADA BÜYÜK COŞKU


Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 28. hafta maçında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, akşam saatlerinde Konya’ya geldi. Sarı lacivertli kafile Konya’da çiçekler ve tezahüratlar eşliğinde karşılandı.
Sabah saatlerinde Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe kafilesi ardından saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Konya’ya hareket etti.Kafile, yaklaşık bir saat süren hava yolculuğunun ardından Konya’ya geldi. Sarı lacivertli kafileyi, Konya’da havaalanında Fenerbahçe’nin Konya Şube Başkanı ve yöneticileriyle birlikte çok sayıda sarı lacivertli taraftar karşıladı. Taraftarların tezahüratları eşliğinde kamp yapacakları otele geçen ekip maç saatini beklemeye başladı.
Geçtiğimiz hafta oynanan ve 0 – 0 berabere sona eren Osmanlıspor FK maçında etkisiz olan ve kaçırdığı pozisyonlar nedeniyle ağır eleştiri alan Robin van Persie, Konya’ya getirilmedi.
Takımı karşılamak için Konya Havaalanı’na gelen ve Robin van Persie’yi bekleyen sarı lacivertli taraftarlar Hollandalı oyuncunun kafilede olmadığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.
Fenerbahçe’nin yarın oynanacak Torku Konyaspor maç kadrosuna alınan 19 kişilik kamp kafilesinde şu oyuncular yer aldı:
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Jose Fernandao.

VAN PERSIE YOK


Sakatlığı nedeniyle Robin van Persie bugün forma giyemeyecek. Defansta sol bekte Hasan Ali’nin yerine Caner Erkin’e şans tanıyacak olan Portekizli teknik adam, orta sahada ise Diego Ribas’a görev verecek. Forvette ise Fernandao görev yapacak. 3’er sarı kartı bulunan kaleci Volkan Demirel ve Diego Ribas, Torku Konyaspor karşısında sarı kart görmesi durumunda Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.