Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı ile Süper Lig'de yakaladığı seriyi bozmama amacında. Süper Lig 27. haftasında yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe, oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet bir beraberliği bulunuyor. Ligde bir maçı eksik olan Fenerbahçe'nin 59 puanı bulunuyor.

Süper Lig 27. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu Osmanlıspor. 3 Nisan Pazar günü yani yarın Kadıköy'de Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe Osmanlıspor maçını Ali Palabıyık yönetecek. Maç saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV naklen yayınlayacak. Fenerbahçe Osmanlıspor maçını aşağıdaki link aracılığı ile tek maç üzerinden satın alıp şifresiz olarak Lig TV'den canlı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı şifresiz naklen izlemek için tıkla

Yarın Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak Fenerbahçe Osmanlıspor maçında sarı-lacivertlilerde Markoviç sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Şubat ayından beri düzelemeyen Markoviç'in yanı sıra Raul Meireles de ağrıları nedeniyle son antremana katılamamıştı. Bu yüzden tecrübeli oyuncunun forma giyme şansı zor gözüküyor.

Fenerbahçe'de Osmanlıspor maçı öncesi Volkan Demirel ile Diego Ribas'ın üçer sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcuların bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki maçta oynayamayacaklar.

FENERBAHÇE, KADIKÖY'DE 20 MAÇTIR KAYBETMİYOR


Fenerbahçe'nin bu sezon yediği 19 golle ligin en az gol yiyen takımı olmasında şüphesiz defans bölgesinde oynayan futbolcuların performansı etkili oluyor. Fenerbahçe, oynadığı son 4 maçta (Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar, Kayserispor) kalesinde gol görmedi. Bu arada Fenerbahçe, Kadıköy'de en son yenilgisini 23 Şubat 2015'de Akhisar Belediyespor'a 2-1 kaybettiği maçta aldı. O karşılaşmadan bu yana kendi seyircisi önünde yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacıvertliler, bu sezon Ülker Stadı'nda 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı.