Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı bu akşam ATV'de ekrana gelecek ve Türkiye Ziraat Kupası yarı finalinin ikinci ayağı 19.15'te başlayacak. ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, final için avantajlı ekip. Peki Fenerbahçe - Torku Konyaspor maçı internetten nasıl izlenir? Fenerbahçe Konyaspor maçını internetten, bilgisayarlarınızdan, tabletlerinizden ve cep telefonlarınızdan izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. İşte Fenerbahçe ve Konyaspor'un maç kadroları, maçtan detaylar...

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR CANLI İZLE

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇINDAN AYRINTILARI


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Torku Konya’yı ağırlıyor. Deplasmanda ilk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Ligdeki Başakşehir maçını düşünerek aslarını dinlendirmek isteyen Teknik Direktör Vitor Pereira, “Sahaya kim çıkarsa çıksın bu Fenerbahçe’nin 11’idir” diyerek yedeklere güvendiğini belirtti.

TUR NASIL GELİR?


Fenerbahçe’ye her türlü galibiyet, beraberlik dışında 2 farklı yenilgiler de yetiyor. Konya 3-0 kazanırsa maç uzayacak. Konya’nın finale çıkması için Fener’i gollü 3 farklı yenmesi (4- 1, 5-2 gibi) ya da 4 farklı yenmesi gerekiyor.

FENERBAHÇE - TORKU KONYASPOR MAÇI KADROLARI

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer, Ba, Kadlec, Mehmet, Ozan, Diego, Alper, Volkan, Fernandao

Torku Konyaspor: Kaya, Skubic, Selim, Volkan, Douglas, Mbamba, Ali Çamdalı, H.İbrahim, Amir, Abdulkerim, Bajic

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI


Bruno Alves ayrılacak. Ba ile yola devam edilmeyecek. Stopere iki Danimarkalı yıldızdan biri alınacak.





Fenerbahçe’de gelecek sezon için kadro planlaması sürüyor. Yönetimin, bu alandaki çalışmasının önceliği savunma transferi olacak.

Bruno Alves’in ayrılacak olmasıyla birlikte arayışa başlayan Fener, Simon Kjaer’in Danimarka Milli Takımı’ndan arkadaşları Andreas Christensen ve Daniel Agger’i listeye aldı. Kjaer’in iki futbolcuyla da yaptığı görüşmede olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.

20 yaşındaki Christensen’in bonservisi Chelsea’de bulunuyor. Bu sezon Mönchengladbach’ta kiralık oynayan 20 yaşındaki başarılı stoperin Londra deviyle 2020’ye kadar sözleşmesi var. Ayrıca bu oyuncunun bonservis bedelinin 8 milyon Euro olması nedeniyle sarı-lacivertliler, Brondby’de forma giyen tecrübeli oyuncu Agger’i ilk sıraya aldı.