Süper Toto Süper Lig'de 5. olan Galatasaray, 4. olan Başakşehir ile kendi evinde karşılaşacak. Ligde zor günler geçiren ve Teknik Direktör Mustafa Denizli yollarını ayıran Galatasaray rakibini yenip en azından ligi 3. sırada tamamlamak istiyor. Diğer yandan Başakşehir ise sarı - kırmızılı ekibi yenerek istikrarını sürdürmenin çabasında.

Galatasay Başakşehir maçı saat 16.00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Müsabakanın hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Galatasaray Başakşehir maçını izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli...

LİG TV İZLE

Maçın özetini ise Lig TV'nin web sitesinden yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak seyredebilirsiniz.

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ

Galatasaray bugün ligde kendisinden bir basamak yukarıda bulunan ve üçüncülük için en ciddi rakiplerinden birisi olan Medipol Başakşehir’i konuk edecek.

UEFA’dan gelen ceza, hoca sıkıntısı derken 5. sıraya gerileyen Galatasaray, bugün ligin en önemli maçlarından birini oynayacak. Cimbom, puan tablosunda 2 puan farkla 4. sırada yer alan Medipol Başakşehir’i Türk Telekom Arena’da konuk edecek. 16.00’da başlayacak maçı Özgür Yankaya yönetecek. Aslan’da sakat olan Hamit, Sinan, Bilal, Sabri, Chedjou ve Carole forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER


GALATASARAY: Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Olcan, Selçuk, Emre, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Atik

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Bekir, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı