Süper Lig'de birbiri ardında beklemediği sonuçlar alan ve uzun zamandır kazanamayan Galatasaray bu kötü gidişe dur diyebilecek mi? Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta başlayacak, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman? Galatasaray Kasımpaşa maçının kadroları belli oldu mu? Galatasaray Kasımpaşa maçı 24 Nisan Pazar günü saat 16:00'da başlayacak. Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı olarak Lig TV ekranlarından yayınlanacak. Maçı tek maç olarak satın almak ve şifresiz izlemek için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

GALATASARAY KASIMPAŞA CANLI İZLE

MAÇ AYRINTILARI


Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasını başından savabilmek adına bugün kritik bir sınava çıkıyor. Ligin 30. haftasında 41 puanla 8. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, 43 puanla bir üstünde bulunan Kasımpaşa’yı konuk edecek.
Süper Lig’de 7 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılı ekip, hem galibiyet hasretini sona erdirmeyi hem de Avrupa’ya gitme hakkı veren üst sıralardan kopmamayı hedefliyor. Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen konuk takım da Galatasaray’ın kötü gidişatına yeni bir halka eklemenin peşinde…

MUHTEMEL 11’LER


GALATASARAY:


Muslera, Semih, Denayer, Koray, Carole, Bilal, Selçuk, Sabri, Emre, Olcan, Podolski
TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

KASIMPAŞA:


Ramazan, Popov, Omerue, Titi, Veigneau, A.Castro, Hakan, Del Valle, Scarione, Adem, Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay