Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 1 Ağustos Pazartesi gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 25 Temmuz - 31 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

25 Temmuz - 31 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 1 Ağustos Pazartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayat çizginizi belirleyeceğiniz veya uzun ve sağlam bir kariyere başlayabileceğiniz özel bir haftaya başlıyorsunuz. Otorite figürleri tarafından güçlü baskılara maruz kalabilirsiniz

Ancak bu etkeni olumluya çevirmek ve faydalanmak sizin elinizdedir. Evinizle ilgili tadilat ve yenileme işlemlerine başlayabilirsiniz. Aile kurmak adına çok güçlü duygulara ve planlara sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa annenizle olan ilişkinizde duygusal çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Toplumsa kimliğinizin güçlendirmek için stratejiler belirleyebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz.

Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz ve bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Yakın çevre ilişkilerinde başlangıçlar yapma hevesindeyken anlam arayışı konusunda değişime açık ve kararlı olacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. İletişim konularında merhamet duygusu güdeceğiniz temaslar kurabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Kişisel kaynaklarınız, maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda yeni enerjilere açıksınız. Diğer taraftan ilişkiler kanalıyla yapacağınız dönüşümlerde duygusal baskı hissetmeniz olasıdır.

Geçiş sürecini başarıyla atlatmanız ve esnek davranmanız gerekebilir. Miras ve devlete ait maddi yükümlülüklerde dikkatli olunduğu sürece başarı ve kalıcı maddi refah sizin olabilir. İlişkilerde ise alışveriş dengesini iyi tutturmanız gerekmektedir. Paylaşım, cinsellik ve maneviyat konularında atalet düşüklüğü hissetmeniz de olasıdır.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması, aile veya kendi organizasyonunu kurmak üzerine odaklanacaktır.

Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Ancak gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği, ikili ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda size duygusal baskı oluşturan durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı da hazırlıklı olmalısınız. Bu hafta ruhsal terapiye başlamak için güçlü enerjilere sahipsiniz. Özellikle iç dünyanızın irdelenmesi ve gelişimi konusunda ilerleme sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltı konularda, kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylara karşı geliştireceğiniz savunma mekanizması sayesinde içsel bir değişime başlamanız olasıdır. Bedensel olarak cilt, dişler, ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız.

Hizmet alanınızda önünüzdeki dönem için yapacağınız başlangıçlar için beyin fırtınası oluşturabileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Ancak sizi bir parça duygusal baskıya sevk edebilecek bir ruh haline bürünebilirsiniz. Maddi manevi destek altında olup şükretme erdemine erişebileceğiniz bir sürece erişeceksiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir hafta deneyimleyebileceksiniz.

Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Hatta bu kurallara mecbur kalabileceğiniz gibi çocuklarınız varsa onlara da aynı konularda baskı kurma ihtimalini de önünüze getirebilir. Tema olarak insan topluluklarının yararına çalışma, besleme, büyütme ve gözetme amaçlı projelere başlayabilir, söz konusu projelerde liderlik edebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Toplumsal statünüzü parlatabilecek başlangıçlar yapmak için çok uygun bir haftaya başlıyorsunuz. Bilhassa annenizle ilişkilerinizi pekiştirmek için olumlu etkilere sahipsiniz.

Mesleki atılım yapma hevesinde bulunabilir, hizmet alanınızdaki ideallerinizi gerçeğe dönüştürme coşkusuna sahip olabilirsiniz. Aile büyüklerinden hedeflerinize ve faaliyetlerinize yönelik eleştiriler alabilir, baskılara maruz kalabilirsiniz. Çatışmaya girmeden olumlu eleştirileri öğreti olarak kabul edip yolunuza bakmalısınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.

Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. İnanç, felsefe, kişisel gelişim konularında yeni başlangıçlar yapma hevesine sahip olacağınız ve bu etkiyi verimli olarak kullanabileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Hareket enerjiniz de olması gerektiği kadar yükselecektir.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Aile köklerinden getirdiğiniz değerlerle bezeli bir haftaya başlangıç yapmaya hazırsınız. Bu finansal bir rahatlama olabileceği gibi manevi anlamda bir arınma deneyimlemenize de fırsat verebilir.

Ancak size sunulan fırsatları doğru görmeli, işaretlerin farkındalığına erişmelisiniz. Maddi anlamda yapacağınız başlangıçlar hayatınızın uzun bir döneminde etkisini sürdürecektir. Aile sermayesi ile iş kurma konusunda da olumlu desteklere sahip bulunuyorsunuz. Ancak kaynaklarınızın sınırlı olduğu ve bunları akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Kariyer başarılarına açık bir haftada bulunuyosunuz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklık kurmak, ilişkiye başlamak yahut evlenmek gibi majör bir kararı uygulamanız konusunda olumlu bir haftaya başlıyorsunuz.

Girişeceğiniz başlangıçlara güçlü etkilerle sarılıyorsunuz. Şans da sizden yana ve sosyal hayatınızdaki kişilerin desteği de kendinizi güçlü ve ilham dolu hissetmenize neden olacaktır. Ancak beklenmedik ve sizin kontrolünüzün dışında gelişebilecek engeller nedeniyle özellikle iş bağlantılarınızda yanlış anlaşmalar ve tatsızlık olarak değerlendirebileceğiniz olumsuzluklar da karşınıza çıkabilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Yeni haftanın hevesiyle hizmet alanınız ve gündelik işlerinizle ilgili yeni metotlar, çalışma koşulları ve çalışanlarınızın daha iyi şartlarda istihdam edilmesini sağlama gibi konularda başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili genel bir kontrolden geçmekte fayda var. Ruhsal ve bedensel bir mevcut rahatsızlığınız varsa şifa bulmak için önemli fırsatlara sahip olabilirsiniz. Başkalarının maddi gücünü idare ettiğiniz işlerde önemli fırsat ve desteklere sahip bulunuyorsunuz. Yatırım yapma gücünüz mevcutken değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Özel hayatınızda önemli bir başlangıç yapmak için uygun fırsatlara sahipsiniz. İlham kaynağınız mesleki alanınızda değer verdiğiniz bir otorite figürü olabilir.

Ancak bu kaynak sizin hedef veya kişiliğinizle örtüşmeyebilir. Yeni bir aşk veya evlilik için de olumlu etkiler altında bulunuyorsunuz. Haftaya yeni başlangıçlar yaparak başlamayı olumlu ve etkin kullanabilecek durumdasınız. Çocuklarınızla ilgili önemli başlangıç ve yatırımlara girişebilirsiniz. Onlara kalıcı ve hayatları boyunca etkili olabilecek bir eğitime başlatabilirsiniz.