Günlük burç yorumları haberimizde. 11 Ağustos Perşembe gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner’den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Akşam saatlerine kadar hayatınızın krizli yönlerine çözüm arayışlarında bulunmanız gerekebilir. Derin düşünceler içerisinde düşük enerjilerle bir gün geçirmeyi göze almalısınız.

Daha çok keyif aldığınız etkinliklere yönelmeli ve akışta kalmalısınız. Herhangi bir başlangıçtan veya zihninizi zorlayacak eylemlerden kaçınmanız gerekebilir. Akşamdan itibaren uzlaşma, konuşma, anlaşma gibi her türlü bilgi ve sevgi alışverişlerinde ilerleme sağlamanız olasıdır. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi gezmelere verebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkiniz ve ortaklıklarınızla ilgili derin duygu ve düşüncelerle baş başa olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz. Akşam saatlerine kadar sorularınıza cevap almak için çabalayabilirsiniz.

Sorgulama ve araştırma eğilimi içinde olsanız da ağır ve durağan enerjilere sahip olunacağından herhangi bir verim elde etmeyi ummamalısınız. Akşamdan sonra ise durum daha hareketli ve olumlu bir hale dönüşecektir. İş bağlantılarınız ve bilgi donanımınız sayesinde sırtınızın yere gelmeyeceği hissiyle dolabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Gündelik işlerinizi yoluna koymak isteyebilirsiniz. Ancak bugün enerjiler bir nebze ağır akacağından dolayı tembellik ve içe kapanıklık hissedebilirsiniz.

Kendinize biraz vakit ayırmalı ve gizemli kalmış bazı konular üzerinde ilerleme kaydetmeyi denemelisiniz. Örneğin iş ortamınızdaki kişilerin gizli kapaklı taraflarını mercek altına alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ortağınız veya partnerinizden güven alıyor olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu da sizi emniyette hissettirecek bir durum olacaktır.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.

Ay’ın boşlukta olacağı saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Akşam saatlerinde daha somut konular önünüze çıkacaktır. Üstelik hizmet alanınızdaki dayanışma, iş dağılımındaki adalet duygusu çalışanlarınıza karşı kendinizi güvende hissetmenize neden olacaktır. Hatta bu durumu aranızda kutlayabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.

Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi kalabalık alanlarda eğlencenin kollarına bırakabilirsiniz. Üstelik sizi iyi hissettirecek insanlar, varsa çocuklarınız ve eşinizle birlikte kendinizi güven ve huzur ortamında hissedebileceksiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün sabah saatlerinde enerjiler düşük olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.

Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Akşam saatlerinde ise evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve dahil olduğunuz grupların ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri hoşunuza gidecek ve kendinizi sosyal anlamda huzurlu hissedeceksiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz.

Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Bilhassa kardeşleriniz tarafından desteklendiğinizi ve iş ilişkilerinizin kariyerinizi olumlu yönde parlattığını fark edeceksiniz. Bu durumdan huzur ve güvenlik hissi duyacaksınız.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz.

Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Öğle saatlerinden itibaren ise somut ve manevi alışverişlerinizi insanlarla paylaşma hevesinde olabileceksiniz. Asıl önemlisi, kendinizi maddi ve manevi olarak huzurlu hissedebileceğiniz duygusunun farkındalığına erişmeniz olacaktır. İnsanlara esin kaynağı olmak yanında onları maddi manevi destekliyor durumdasınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Bilinçaltınızdaki suskun kalmış duygu ve düşünceleri irdelemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

Hafta sonunun yüksek enerjisine ancak akşam saatlerinde kavuşacaksınız ve gece etkinliklerine katılıp kendinizi göstermek, keyifli vakit geçirmek için özel fırsatlara sahip olabileceksiniz. Akşama kadar akışta kalıp fazla derinleşmeden günü geçirmeniz gereklidir.Gün içinde bir süre depresif hissetseniz de krizlerinizi aşmak adına olumlu düşüncelere ve en önemlisi umuda sahip olabileceksiniz. Akşam ise eğlence vaktine erişmiş olacaksınız.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlarınızla birlikte hafta sonu etkinliklerine katılmak, hoşça vakit geçirmek ve fazla duygusal derinleşme yaşamadan günü atlatmanız yararınıza olacaktır.

Ancak gece yaklaşırken sizin de iç dünyanıza çekilip kendi hayat dinamiklerinizle mutlu olmaya çalışmanız olasıdır. Ay’ın Yay burcuna geçişi sizi de bir nebze içinize kapatacaktır.Özel ilişkiniz yahut partnerinizin size vereceği duygusal destek sayesinde moralinizi yükseltebileceksiniz. Aranızdaki etkileşim ve dayanışma ilham verici bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyer odaklı bir gün deneyimleyebilirsiniz. Özellikle göremediğiniz detaylar üzerinde kafa patlatmak ve yeni geliştireceğiniz projelerde üstlerinize daha talepkâr olmayı planladığınız bir yapıda olabilirsiniz.

İhtiyacınız olan veri ve imkanları toparlayabilecek kararlılığa sahip olacaksınız. Bu Jüpiter gününün akşam saatleri ise mutlaka arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirmelisiniz. Hatta iş arkadaşlarınız veya çalışanlarınızla birlikte keyifli etkinlikler yapmanız insanların arasındaki sinerjiyi ve iyi niyeti destekler nitelikte olacaktır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz. Ancak enerji düşük olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara kafa yormanız daha doğru olacaktır.

Akşam saatlerinden itibaren işinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız. Üstelik sahnede boy gösterebileceğiniz ve özel hayatınızdaki insanlardan da bunun için çok olumlu destekler alabileceğiniz bir konumda bulunuyorsunuz.