Günlük burç yorumları haberimizde. 13 Eylül Salı günü burcunuz size neler söylüyor? Dinçer Güner, burçları yorumlayarak sizlere tavsiyeler veriyor, dikkat etmeniz gereken hususları belirtiyor. Aynı zamanda 12 Eylül - 18 Eylül haftası burç yorumlarına da haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Sırasıyla Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunda bugün neler olacak? İşte günlük burç yorumları...

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI TÜM BURÇLAR

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 13 Eylül Salı


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz.

Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Bilhassa hizmet alanınız ve iş ağınız arasında mesleki bağlantılar kurmak konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Hizmet alanınızda odaklandığınız bir meselenin hukuki bir yaptırım olarak karşınıza gelmesi ihtimaline dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Mesleki atılımlar yapabilmek için doğru zamandasınız. Yeni iş görüşmelerine katılabilir, kafanızdaki sıra dışı fikir ve projeleri çalıştığınız kurumun yönetimine sunabilirsiniz.

Ancak gerçekleşeceğinden emin olmadığınız ve odaklanma zorluğu yaşadığınız konuları başkalarına aktarma konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızın keyifli alanlarında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için gerekli olabilecek maddiyatın temini için kafa yorabileceğiniz etkilere sahipsiniz. Spor ve trafik kazalarına karşı tetikte olmanız gerekebilir.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel olarak çok yönlü ve değişken bir yapıda olmanız olasıdır. Özgürlük, sıra dışılık ve gerçekleşmesi ulaşılmaz olan konulara karşı merakınız artabilir.

Hukuki meselelerde desteği olmayan kanıtlarla vakit kaybetme riskine sahipsiniz. Fikirlerinizin kabul görmesi konusunda daha ikna edici ve tutarlı olmanız gerekebilir. Gayrimenkulle ilgili fırsatlara dikkat etmelisiniz. Ebeveyninizin ve ailenizin sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Evinizde gizli elektrik kaçakları yahut araç gereç arızalarından meydana gelebilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.

Öncelikle muhatap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftan iş ağınızda sahip olduğunuz şansı fırsata çevirebilmek için ketum davranmaktan kaçınmanız gerekmektedir. Ortopedik kazalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde özgürlük teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.

Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ancak bilhassa arkadaş ortamlarınızdan finansal bilgi desteği alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda dost tavsiyelerine karşı direnç göstermemelisiniz. Doğru bilgileri almalısınız.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hizmet alanınız ve gündelik işlerinizin takibinde olası sözleşmelerde titiz davranmalı ve iki tarafın da güveni tesis edildikten sonra başlangıçlara yönelmelisiniz. Sağlığınızla ilgili karar alma konusunda doğru bir günde bulunmuyorsunuz.

Herhangi bir tedavi yahut ameliyat kararını erteleme yoluna gitmelisiniz. Mesleki birikim ve bilgileriniz sayesinde ticari hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak destek aldığınız kişilere ve ortaklıklarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir. Hedeflerinize ve fikirlerinize ailesel bir engel ve darbe gelebilir.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun enerjilere sahip değilsiniz. Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar daha sonra yanlış bir yola dönüşebilir.

Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik fırsatları doğru değerlendirebilmek için fikirlerinizi ve planlarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Kontrolünüz dışında gelişebilecek her türlü kaza riskine dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Ailenizden soyutlanmak ve özgür yaşamak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla onları da incitmeden özgürleşmenin yollarını aramalısınız. Teknolojik ev gereçleri alma arzusu taşıyabilirsiniz.

Bugün mümkünse sonradan pişman olmanızın muhtemel olacağı bir karara varmadan önce iyi düşünmeli ve koşulları ölçmelisiniz. Toplumsal olarak sizi öne çıkartabilecek fırsatlara sahipsiniz. Arkadaş ortamlarınıza liderlik edebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz gruplar nedeniyle beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
İnternette gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Herhangi bir internet alışverişine girişmeden önce ödeme koşullarını ve bütçenize uygunluğunu denetlemelisiniz.

Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden iletişimle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır. Sosyal medya günün temasını oluşturabilir. Bilgiye ulaşma konusunda hem özel hayatınızda hem de mesleki alanınızda sorunlar yaşıyorsunuz. Beklenmedik bir iş kazası ile karşılaşabilirsiniz. İşten çıkartılma ihtimaliniz olabilir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız.

Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikle iş ve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve bilgiyi aktarma konusunda net davranmanız gerekebilir.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir.

Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir. Yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Arkadaşlarınız yüzünden başınıza açılacak bir kriz durumuyla karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşlığınızı sonlandırmanız bile gerekebilir.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltı teknikleri, Uzak Doğu metotları veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır.

Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu olumlu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız. Ebeveyniniz veya aileniz sizi biriyle tanıştırabilir. Ancak bu kişinin sizin doğru partneriniz olup olmadığı konusunda çekinceler yaşamanız olasıdır.