Günlük burç yorumlarınız haberimizde. 30 Temmuz Cumartesi gününe ait burç yorumları, sizler için Dinçer Güner tarafından yapıldı. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 25 Temmuz - 31 Temmuz haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

25 Temmuz - 31 Temmuz HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 Temmuz Cumartesi


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günü biraz akışta kalarak ve tembellik ederek geçirmek isteyebilirsiniz. Asıl akşam saatleri Ay’ın etkinliği ön plana çıkacaktır. Aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bilhassa işle ilgili sosyal hayatınızda çok uyumlu diyaloglara girişebilirsiniz. İç dünyanızla haşır neşir olabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Öğleden sonrasına kadar pek önemli bir meseleyle ilgilenmek istemeyeceğiniz bir cumartesi günü deneyimliyorsunuz. Bugün kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz. Merhamet ve insan sevgisini yoğun tadabileceğiniz bugün özellikle arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlama mecburiyetinde olabilirsiniz. Bilhassa akşam saatleri başlayacak olan hafta sonu için planlama yapabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Dünkü enerjilerinizi devam ettirmek isteyeceğiniz ama dünkü kadar da sosyal ve hareketli olamayacağınız bir cumartesi günü geçireceksiniz. Enerjiler akşama doğru yoluna girebilecektir. Hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alışveriş yapmak istemeniz mümkündür. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir sorumluluğa girmek istemeyeceksiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Günü en ağır enerjilerle geçirecek olan burcun mensubu olarak dinlenmek ve zihninizi fazla yormamak isteyeceksiniz. Akşam saatleri keyfiniz yerine gelecektir. Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişimde yapıcı etkilere sahip hissedeceksiniz. Aklınızdaki her düşünceyi ortaya dökme gibi bir yan etkiye de sahipsiniz. Zihinsel olarak uzlaştığınız birisiyle beklenmedik bir ilişkiye doğru ilerleyebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah arkadaşlarınızla keyifli ve etliye sütlüye dokunmayacağınız bir cumartesi kahvaltısı yapabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru ise durum biraz kendinize dönecek bir ruh haline dönüşecek. Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenecektir. Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi yönetmek adına önemli verilere sahip olabilirsiniz. Evlilikle ilgili ağır bir sorumluluk duygusu taşıyor olmanız mümkündür.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Bütün gün mesleğinizle ilgili araştırma ve yeni iş imkanlarına yönelme gibi aktivitelerle geçebilir, ancak karar için uygun değildir. Annenizle iyi vakit geçirebilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzlaşma enerjisiyle dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel olarak kafanızı pek de derin mevzulara gömmek istemeyeceğiniz bir cumartesi günündesiniz. Akşam saatleri Ay burç değiştirdiğinde, hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı gece, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz. İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek bir iş bulabilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek birisiyle fikirsel uzlaşmanın ve zekanın yoğun olabileceği bir aşkı deneyimlemeniz mümkündür.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatlerinde evden ve yataktan pek çıkmak istemeyebilirsiniz. Hayatınızın krizlerine odaklanacak ancak bir sonuca ulaşmayacaksınız. Akşamüzeri ise sevgi, empati ve merhametin inanç sistemlerinize yansıdığı bugün ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut ve sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor. Krizli alanlarınızı toparlamak için önemli fırsatlara sahip olacaksınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Günün büyük çoğunluğunu partneriniz ile geçirebilir, keyifli bir cumartesi kahvaltısı ve birlikte tembellik edebileceğiniz saatler geçirebilirsiniz. Akşamüzeri ise derdi olanların derdine koşabileceğiniz, sıkıntılara anlayış ve hoşgörü ile yaklaşabileceğiniz, küçük sürprizlerle sosyal hayatınızdaki insanları neşelendirebileceğiniz bir gündesiniz. Krizleri aşma yetisine sahipsiniz. Özellikle ortağınızın veya sevgilinizin maddi, manevi desteğini karşılayabileceğiniz ve çok olumlu aşamalar kaydedebileceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Cumartesi günü olmasına rağmen hizmet alanınızdaki pürüzlere kafa patlatmakla geçen bir gün olabilir. Herhangi bir ilerleme kaydetmeniz de zor gözüküyor. Ancak akşam saatlerine doğru, ilişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz. Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Hizmet alanınızda da uzlaşı ve uyum hakim olarak devam ediyor.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Tembellik edilebilecek bir hafta sonu gününü hak eden burçların başında geliyorsunuz. Çocuklarınızla da ilgilenebilirsiniz. Ancak akşam saatlerine doğru sağlığınızı zinde tutmak için teknikler belirleyebilirsiniz. Bol bol su tüketmelisiniz. Uzun bir banyo yapabilir, cildinizi nemli tutabilir ve suyun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa bunun olumlu hale gelmesi için çaba göstermek için olumlu enerjilere sahipsiniz. Arkadaş çevrenizden birisinin enerjinizi aşağı çekmesi mümkün gözüküyor.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Günü aileniz ve ebeveyninize vakit ayırarak başlatabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise kendi özel keyif alanınıza yönelebilirsiniz. Bugün hayatın zevklerinden ve hobilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artacaktır. Geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir. Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz. Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Ancak siz kendi keyif alanınızda kalıp ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz. İmkanınız varsa bol bol yüzmelisiniz.