Günlük burç yorumları haberimizde. 5 Ağustos Cuma gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 1 Ağustos - 7 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları...

1 Ağustos - 7 Ağustos HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 5 Ağustos Cuma


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bu Venüs gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır.

Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Cuma gününüzü sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma amaçlı değerlendirebilir ve bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Yaşam tarzınızı değiştirme girişiminde bulunmak için doğru zamandasınız.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Cuma gününüzü çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz.

El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz. Yemeye içmeye düşkün olduğunuz için bugünü özellikle hazmı kolaylaştırıcı, zinde bir bedene erişmek için gerekli beslenmeyi uygulayarak geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Ebeveyniniz ve yakın akrabalarınızla temasta olacağınız bir cuma günü deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili temizlik, dekorasyon, sağlıklı beslenme üzerine odaklı çalışmalarla vakit geçirebilirsiniz.

Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır. Aile bireylerinizle ve bilhassa ebeveyninizle iletişiminizi sıklaştırmak isteyebilirsiniz. Detay gerektiren konular üzerinde sohbet etmek ve araştırmak isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal faaliyetlerin ve iş çevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır.

Odaklanacağınız konular ise söz konusu sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır. Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir hafta sonu olabilir. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Kısa ve günübirlik gezintiler yapmak için de doğru bir zamandasınız.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.

Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. Zihniniz maddi ve manevi değer yarattığınız konularda çalışacaktır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir cuma günü deneyimleyeceksiniz.

Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Günün teması detaycı ve bilgiç bir tutumla kararlarınızı gözden geçirmek ve önünüzdeki dönem gerçekleştireceğiniz tüm olasılıkların işler hale gelmesi için analiz yapmak olacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir Venüs günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve kişilerle barışma deneyimleyebilirsiniz.

Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir hafta sonu yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir hafta sonuna uzanıyorsunuz.

Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilir, size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı arttırabilme hesabı yapabilirsiniz. Ay’ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla maddi ve manevi paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyerinize odaklı planları yapabileceğiniz bir Venüs günündesiniz. Ay’ın yönetici gezegeniniz Jüpiter ile kavuşum da bulunması size geleceğe karşı umut verecektir.

Dolayısıyla olumsuz deneyimlerden alacağınız öğretilerle daha sağlam ve yararınızı gözetebileceğiniz projelerin üzerine odaklanabilirsiniz. Annenizle hoş vakit geçirmeyi de unutmamalısınız. Ofiste olmasanız dahi kariyeriniz ve meslek alanınıza ait detayları titiz bir bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz imkana sahipsiniz. Olumlu olarak bu etkiyi kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir cuma günü deneyimleyeceksiniz. Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere hafta sonunuzu planlayabileceksiniz. Fikirlerinizde esnek ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Bilinmeyeni araştırma ve ortaya çıkarma amacıyla Ay’ın Başak burcu geçişini değerlendirebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir hafta sonuna yaklaşıyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz.

Ortaklık işlerden kazanımlarla ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli ve hafta sonuna girmeden maddi gelir ve kaynaklarla ilgili hedefleri gözden geçirmelisiniz. Sezgilerinizin sizi doğru noktalara taşıyabileceği somut düşüncelere sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla düşünsel fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Özel ilişkiniz veya iş ortağınızla vakit geçireceğiniz bir cuma gecesini planlayabilirsiniz. Fedakar ve titiz bir davranış biçimiyle karşınızdaki kişiye hoş duygular ve güven aşılayabilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Yeni bir ilişki fırsatını değerlendirmek için de yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Ay ile yaptığı kavuşum açısını değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Ortaklığınız ve ilişkinizle ilgili fikir üretebileceğiniz, kendinizi doğru ifade edebileceğiniz ancak fazla detay nedeniyle karşınızdakileri biraz bunaltabileceğiniz etkilere sahipsiniz.