Günlük burç yorumları, Dinçer Güner tarafından yorumlanan 12 burca ait tavsiyeler, öneriler haberimizde. 21 Mart Pazartesi günlük burç yorumları ile bu haftanın burç yorumlarını sizler için derledik. Burcunuzda neler var? Burcunuz size neler söylüyor merak ediyorsanız günlük burç yorumları burada. Haftalık burç yorumlarını okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haftalık Burç Yorumları (21 - 27 Mart 2016)

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 21 MART PAZARTESİ


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugünden itibaren Güneş sizin burcunuza girip bir ay boyunda burada ilerleyecek. Baharın başlayıp enerjinizin artacağı, odak noktanızın yenilikler ve başlangıçlar olacağı bir döneme giriyorsunuz. Diğer taraftan bilinçaltı fenomenlerinizin sevgi temasıyla canlanacağı, kendinizle barışabileceğiniz 5 Nisan’a kadar sürecek bir döneme daha başlıyorsunuz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Çocuklarınızla ilgili meseleleri temizlemek ve her zaman onlar için yapmanız gereken işlerle vakit geçirebilirsiniz. Yemek pişirmek ve genel olarak sindiriminize özen gösterecek konulara yönelmek gündemde olabilir. Diyet yapıyorsanız bu konuyla ilgili yayınları takip edip zihninizi bu konuya odaklayabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlık kontrollerini halledebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Evinizdeki tamirat işleri, elektronik aletlerin bakımları gibi bitirilmesi gereken işlerinize yönelebilir, vaktinizi bu tip işlerin detay gerektiren kısımlarına kafa yorarak geçirebilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gerektiren durumlarda titiz ve vesveseli davranışlar sergilemeniz olasıdır. Aile büyükleriniz yahut ebeveyninizle ilgili sağlık meselelerine eğilebilir, destek verebilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri işinizle ilgili tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini detaylandırıp planlayabilir ve önünüzdeki süreçteki yol haritasını çıkarabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde bir parça titiz ve sorgulayıcı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Günlük kısa yürüyüşlere vakit ayırma ihtiyacında olabilir, bu yürüyüşlerin sağlık amaçlı olmasını düşünebilirsiniz. Akşam saatleri evde huzur bulabilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sabah saatleri parayla ilgili endişe ve telaşınız akşam saatlerinde yerini huzur ve neşeye bırakacaktır. Çünkü tüm gün maddi değerlerinizin üzerine gidip istediğiniz nitelikte bir para akışı konusunda ikna olana dek çalışabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yaratmayla ilgili destek alabilir, destek verebilirsiniz. Özellikle matematiksel somut konular bugünün temasını oluşturacaktır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Hayatınızla ilgili hedefleri ve planları gözden geçirme zamanındasınız. Biraz endişeli ve detaycı olabilirsiniz. Bütün gün odaklandığınız konuların olgunlaşması için doğru stratejiler peşinde koşabilir, gerekli hesapları ve somut çalışmaları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz. Karar aşamasını akşam saatlerine bırakmayı tercih etmelisiniz. Haberleşme ve iletişim ağınız yoğun olacaktır.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün meditasyon ve kendi iç dünyanıza dönme zamanındasınız. Elinizdeki işleri bitirip aksaklıkları düzenleyebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Kendi iç motivasyonunuzu da kazanabilirsiniz. İçsel dengenizi ve hayatınızdaki bilinçaltı fenomenlerinizi somutlaştıracak çalışmaları yapabilirsiniz. Beklentiniz dışında gelişen olaylarla ilgili ilginç haberler kulağınıza gelebilir.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sosyal ortamlarınızla ilgili işlerin toparlanmasına vakit harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve ait olduğunuz grupların yararına bitirilecek işleri toparlayın. Özellikle hesap gerektirecek işlemlerde sizin becerinize başvuracaklardır. Sizin sayenizde bir grup etkinliğinin mali portresi ortaya çıkartılabilir ve organizasyona girişilebilir. Akşam saatleri de iç huzurunuza kavuşabileceksiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün işlerinizle zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bunları titiz bir tasnifleyip sonlandırabilirsiniz. Yürütmekte olduğunuz proje ve benzeri konularda geliştireceğiniz matematiksel yaklaşımlar ve titiz çalışma prensibi taktir toplayabilir. Akşam saatleri ise iş arkadaşlarınızla keyifli dakikalar yaşayabilir, bir yorgunluk yemeğine katılabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Uluslararası bir durumda sonuç bekleniyor olabilir. Bunun anahtarı sizdeyse bu işi detaylarıyla çözebilmek elinizde olacaktır. Hukuki bir konuda ilerleme sağlamak istiyorsanız konunun iç yüzüne detaycı bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Bu konuda değerli öğütler ve destekler sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise başarınızın kariyerinize olan etkisini kutlayabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Kredi ve vergilerinizle ilgili bitirilmesi gereken hesap işleri olabilir. Bugün bunları sonlandırmak ve rahatlamak adına çalışacaksınız. Ortak çalışılan projelerde, başkalarının sermayesinin yönetildiği konularda değerli bakış açıları geliştirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınız ile ilgili gelişmelere açık olabilirsiniz. Somut girişimlerle, somut ve pratik sonuçlar almaya odaklı haldesiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Ortaklığınız veya ilişkinizle ilgili çözülmesi gereken detaylar olabilir. Bugün bunları konuşmak ve çözüme ulaştırmak üzere hareket edebilirsiniz. Somut düşünce yapınız ve duygudan ziyade zihin gücüne odaklı yaklaşımınız sayesinde biraz soğuk davranıyor olmanızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Zihinsel ve akılcı bir tutum sergilemeye eğilimli olacağınız bir gün deneyimleyebilirsiniz.