Transfer haberleri taraftarları heyecanlandırıyor. Galatasaray kadrosunda hangi isimleri dahil edecek? Fenerbahçe'den kim ayrılacak? Beşiktaş kiminle anlaştı? İşte 14 haziranın tüm transfer haberleri...

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş’ın transferde süperstar planı Arjen Robben… Almanya’nın yüksek tırajlı dergilerinden Kicker’da yer alan habere göre, siyah-beyazlıların Bayern Münih’in yıldız oyuncusuna ciddi bir teklif yapmak için hazırlandığı belirtildi.Geçen sezon sakatlık nedeniyle çok fazla forma giyemeyen 32 yaşındaki Robben’in, Alman devi ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Teklifleri önemsediğini belirten Robben’in, futboldan keyif almak ve Bayern Münih’te kalmak istediği ifade edildi. 1 sezonluğuna kiralamak isteyen Beşiktaş, Robben’e senelik 5 milyon Euro önerecek. ‘Beşiktaş’ın kendisi için astronomik bir teklif yapacağı’ iddialarını değerlendiren Hollandalı yıldız, önceliğinin yeni sezona hazır hale gelmek olduğunu söyledi. Temmuz ortasındaki kampa kadar tamamen iyileşmek istediğini belirten Robben, “Şimdilik sağlıklı olmaktan daha fazlasını düşünmüyorum” dedi. Bayern Münih’in 32 yaşındaki kanat oyuncusu, yeniden fit hale geldiğinde kariyeriyle ilgili yeni planlamalara açık olduğunu belirterek Beşiktaş’a kapıyı araladı. Uzun süredir Kartal’ın gündeminde olan Robben’in 2017 yılında sona erecek sözleşmesini yenileme isteği, kulübü tarafından ilerleyen yaşı öne sürülerek daha sonraya bırakılmıştı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Gökhan Gönül hamlesine İsmail Köybaşı ile yanıt verecek. Kartal'ın istediği tüm isimler için de devreye girilecek. (AMK GAZETE)

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Monaco’dan sonra PSV’nin de talip olduğu Bruma için Galatasaray Yönetimi çok net bir cevap verdi: 7 milyon Euro’yu getiren, Bruma’yı alır. Yoksa satmayız. (FANATİK)

Alex Telles, her ne kadar Galatasaray hakkında sıcak mesajlar verse de, gözü Avrupa kulüplerinde... (FANATİK)

Fransa’dan Marsilya ve Lyon’un radarına giren Chedjou’nun ayrılması neredeyse kesinleşti gibi. (FANATİK)

Bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Galatasaray, Dembele, Alex Song ve Neustadter'i transfer etmek istiyor. Birbirinden akılcı bu 3 transfer yönetimin elini hem güçlendirecek hem de rahatlatacak. Dengeyi 65 milyon Euro’da tutmak zorunda olan sarı-kırmızılılar böylece istediği oyuncuları da elden çıkaracak. Tarık, Rodriguez, Umut, Olcan, Bruma ve Donk ile yollar kesin olarak ayrılacak. Hamit ve Emre’ye de ‘güle güle’ denilerek maaşlarından kurtulan yönetim, gelecek tekliflere göre Chedjou ve Telles’i de satabilir. Böylece hedeflenen bütçeye fazlasıyla ulaşacak olan sarı-kırmızılılar, yıldız transferine yer açacak.

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Fenerbahçe’den ayrılması beklenen Portekizli yıldız Nani için İspanya’dan Atletico Madrid ve İngiltere’den Everton devrede. (FANATİK)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılmasının ardından yeni sezonda Şener Özbayraklı’yı as sağ beki olarak belirledi. Pereira’nın, Şener’in kalitesiyle Gökhan’ın boşluğunu dolduracağına olan inancına rağmen yönetim, alternatifli bir kadro için Barcelona’dan Martin Montoya’yı kiralamak istiyor.Sarı-lacivertliler, kulübüyle anlaşma sağlanması halinde geçen sezonu Inter ve ardından Real Betis’te kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki Katalan defans oyuncusuna yıllık 1.5 milyon Euro ücret önerecek.