Yaz dönemi transfer gelişmeleri hız kesmeden devam ediyor, günün transfer haberleri, en son transfer gelişmeleri, hangi takım hangi futbolcuyla görüşüyor, Galatasaray'ın almak istediği yıldız isim kim? Fenerbahçe hangi futbolcuyla anlaşma aşamasına geldi? Beşiktaş'ın yeni sezon takviyeleri kimler? Spor basınında 15 Temmuz tarihinde yer alan tüm transfer gelişmeleri haberimizde...


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Galatasaray’ın transferdeki yeni hedefinin genç bir isim olduğu iddia edildi. Independiente kulübünde forma giyen Bryan Cabezas ile Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edildi. (Sporcope)

Fildişili futbolcu Wilfried Bony'yi 2.5 milyon Euro’ya ikna eden Galatasaray yönetimi, İngiliz kulübü Manchester City ile kiralama bedeli konusunda da el sıkışmak üzere... (AMKSPOR)


BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Ukrayna basınının iddiasına göre Beşiktaş, son 2 sezonda Carpi'yi sırtlayan Mbakogu için menajeriyle temasa geçti. (AMKSPOR)

Beşiktaş, Manchester City'nin Kolarov için 8 milyon Euro istemesi üzerine sol bek için gözünü Barcelona'nın yıldızı Adriano'ya çevirdi. (Sabah)

İsmail’in yerine Kolarov’la ilgilenen Beşiktaş Başkanı Orman bonservisi Zenit’te olan Ansaldi için Lucescu’dan yardım istedi. (Fotomaç)


FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Van Persie için teklif bekleyen Fenerbahçe, Hollandalı’nın yerini dolduracak ismi çoktan belirledi: Gomez. Fenerbahçe’nin, Alman süperstar için kulübü Fiorentina ile ilk teması 4 ay öncesinden kurduğu ortaya çıktı. (Fanatik)

Fenerbahçe'nin takım bulması için izin verdiği ve Sarı lacivertli ekipte bekleneni bir türlü veremeyen, geçen sezon taraftarın büyük tepki gösterdiği Diego Ribas, Flamengo ile prensip anlaşmasına vardı. (Hürriyet)

Mathieu Valbuena, yarın Fenerbahçe-Lyon hazırlık maçı için takımı Lyon ile birlikte İstanbul’a gelecek. Karşılaşmadan önce iki tarafın yöneticileri, Valbuena’nın transferi konusunda pazarlık masasına oturacak. (Fanatik)


TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ


Trabzonspor’da bonservisi ile hiçbir takımın kadrosuna katmaya yanaşmadığı Özer Hurmacı’nın sözleşmesi feshediliyor.