Sezonun başlamasına az bir süre kaldı, takımlar yeni sezon hazırlıklarında son transferlerini yapmak üzereler. Önümüzdeki sene Süper Lig'de hangi yıldız isimleri izleyeceğiz konusunu merak eden taraftalar için günün tüm transfer haberlerini derledik. İşte 16 Ağustos tarihli tüm transfer haberleri...


GÜNÜN TRANSFER HABERLERİ


Chelsea’nin John Obi Mikel için yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu transferi askıya alan Cimbom, Newcastle’ın ön liberosu Cheick Tiote’yi alıp orta saha transferini bitirecek. (AMK)

Porto, Beşiktaş’ın gündemindeki en sıcak forvet adayı Vincent Aboubakar’ı, Devler Ligi kadrosuna almadı. İşte bu gelişmeler doğrultusunda Beşiktaş, daha önce bonservisiyle verilmek istenen oyuncunun kiralık olarak alınması konusunda sona doğru yaklaştı. (Fanatik)

Sezon sonunda gönderilmesi gündeme gelen Kamerunlu oyuncu derbideki futboluyla hem yönetimin hem de teknik heyetin kararını değiştirdi. Sarı-kırmızılı idareciler, “Chedjou bu performansı sergilerse gitmez, kalır. Üstelik böyle oynarsa yeni sözleşme için de masaya oturulur” yorumunda bulundu. (Fanatik)

Beşiktaş'ın ukraynalı file bekçisi Denys Boyko, Malaga'dan resmi teklif aldı. Geçen sezon devre arasında Dnipro'dan transfer edilen ancak uyum sorunu nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Ukraynalı file bekçisinin temsilcileri, Malaga'nın teklif sunduğu siyah-beyazlı yönetime iletti.. (Fotomaç)

Beşiktaş'ın hafta sonu başlayacak Süper Lig'deki yeni sezon öncesi transferde 5 hedefi var: Stoper, santrfor, 10 numara, kanat oyuncusu ve yardımcı stoper... Milan'a imzası an meselesi olan Sosa'nın alternatifi olarak gündeme yeniden Belhanda geldi. (Fanatik)

Fenerbahçe'de, Dick Advocaat döneminin başlamasının perde arkasında Dirk Kuyt’ın bulunduğu ortaya çıktı. (Milliyet)

Beşiktaş Yönetimi, Nijeryalı oyuncudan önce Çin’in Shandong Luneng takımında oynayan Gil’in işini bitirmeye çalışıyor. (Gil)

Hazırlık döneminde sağ bekte denediği Semih Kaya'nın performansından memnun kalmayan Hollandalı teknik adamın, yönetime sunduğu raporda genç oyuncu konusunda olumsuz görüş verdiği bildirildi. Semih'in ihtiyaç durumunda satılabileceği ifade edildi. (Fotomaç)

Riekerink'in, yönetime verdiği raporda, "Savunmayı ileri çıkaramıyorum, çünkü hızlı bir stoperimiz yok. Hakan Balta ve Chedjou ağır oyuncular. Serdar Aziz ve Semih Kaya ise sakatlık yüzünden istediğim seviyeye gelemedi. Bu yüzden Jason'u yeniden kiralayabilirsek, onun savunmaya dönmesi ile takımı daha ileri çıkarabileceğim" dediği öğrenildi. (Sabah)

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Arsene Wenger'in Simon Kjaer ile Ömer Toprak'ı da listesine aldığı belirtildi. (Vatan)

4 milyon Euro verip geçen yılın asist kralı Jose Sosa’yı ucuza kapatmaya çalışan İtalyan ekibi, kulüp geri adım atmayınca rakamı başkanın istediği seviyeye getirdi. 7.5 milyon Euro teklif kulübe de iletilirken, yönetim ilk olarak hücum hattını takviye edecek. (Vatan)