Yaz dönemi transfer haberleri devam ediyor. Takımlar yıldız isimlerle kadrosunu güçlendirerek yeni sezona hazırlanmaya çalışıyor. Peki hangi takımın gündeminde hangi futbolcu var. Taraftarlar kendi takımlarına hangi futbolcuların katılacağını merak ediyor, işte 20 Temmuz 2016'nın transfer gelişmeleri...

Kasımpaşa’daki 3 yıllık kariyeri sona eren Oscar Scarione’ye seneliği 900 bin Euro’dan 2 yıllık anlaşma önerisinde bulunan yönetim, beklemeye geçti. Tangocu’nun, bu hafta içerisinde Kartal’a olumlu yanıt vermesi bekleniyor. (FANATİK),

Galatasaray’ın tartışmasız en önemli oyuncuları arasında yer alan Fernando Muslera için Arjantin’in önde gelen kulüplerinden Boca Juniors’un devreye girdiği öğrenildi. Daha önce de Muslera’yı transfer etme konusunda birkaç girişimde bulunan Boca’nın, bu kez Uruguaylı file bekçisini alma konusunda çok kararlı olduğu bildirildi. (FANATİK)

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken, orta saha için aradığı ismi Fransa’da buldu. Sarı-kırmızılılar, Bordeaux’da forma giyen Andre Biyogo Poko ile temasa geçti. Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta forma giyebilen 23 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varılırken, kulübü Bordeaux ile olan görüşmeler devam ediyor. Transferin gelecek hafta başına kadar bitmesi bekleniyor. (AMK GAZETE)

Fenerbahçe'de Robin van Persie’nin satılması halinde B planı hazır. Fenerbahçe’nin gözü, ezeli rakibi Beşiktaş’ın yıldızı Mario Gomez’de. Alman golcü geçen sene kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giymişti. Sarı-Lacivertliler 4 ay önce Fiorentina ile ilk teması kurdu. Ancak mayıs ayına kadar Beşiktaş’ın önceliği olduğu için görüşmelerde ilerleme kaydedilmedi. Mayıs ayı geride kaldı, Fiorentina ile Siyah-Beyazlılar bir türlü anlaşmaya varamadı. (FANATİK)

Galatasaray’ın kiralamak için acele etmediği Manchester City’nin genç savunmacısı Jason Denayer’a Arsenal göz dikti. The Sun gazetesi, Londra temsilcisinin Denayer’ı satın almak istediğini yazdı. Geçen yılı Galatasaray’da geçiren Jason Denayer da bu hamleye sıcak bakıyor. Manchester ekibinin ilk 11’inde forma şansı bulamayacak olan 21 yaşındaki savunmacı, oynamak istiyor. Belçikalı futbolcu transfer sonuna kadar herhangi bir takımla anlaşamadığı takdirde yeniden Galatasaray’da forma giymek istediğini belirtmişti. (AMK GAZETE)

Everton’ın, Oumar Niasse’ı satış listesine koymasının ardından harekete geçen Galatasaray, öncelikli olarak golcü oyuncu ile temasa geçti ve “Kulübümle anlaşın seve seve gelirim” cevabını aldı. Bunun üzerine İngiltere’ye sefer düzenleyen yönetim, pazarlıklara hemen başladı. (AMK GAZETE)

Fenerbahçe yönetimi, şimdilik ‘10 numara transferini’ askıya aldı. Takımın Avrupa’daki performansı, ortaya oyuncu alınıp alınmayacağını belirleyecek. (AMK GAZETE)