Spor basınında günün transfer haberleri neler? Hangi takım hangi futbolcuyu transfer edecek? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde hangi isimler var? İşte günün tüm transfer gelişmeleri!

Beşiktaş, Samir Nasri transferinde sona yaklaştı. Manchester City ile kiralama koşullarında anlaşma sağlanırken, gözler Cezayir asıllı Fransız yıldızla yapılan pazarlıklara çevrildi. İlk görüşmede Samir Nasri, Manchester City’den aldığı 6.5 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Siyah-beyazlı yöneticiler ise 3.5 milyon Euro’luk bir teklif sundu. (AMKSPOR)

Antalyaspor, Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o’nun ayrılmak istediğini bildirmesi üzerine, MLS ekibi Houston Dynamo forması giyen golcü Erick Torres’i gündemine aldı. Meksikalı forvet Erick Torres ile görüşen Antalyaspor, oyuncuyu ikna etti, kulübüne ise bonservis bedeli olarak 700 bin Euro’luk teklif yaptı. (AMKSPOR)

Şansal Büyüka, Lig TV'deki Maraton programında flaş bir transfer iddiasında bulundu. Büyüka, forvet arayan Beşiktaş'ın, Oumar Niasse'nin transferi için çalışmalara başladığını söyledi.

Sadece 10 numara transferiyle yetinmeyecek olan sarı-lacivertliler bir de golcü alacak. Oklar Moussa Sow ve Hakim Ziyech’i gösterirken bu ikili kiralık olarak kadroya katılacak. (Vatan)

Sezonun ilk maçında Akhisar Belediyespor’a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yaşayan Kayserispor, sağ bek takviyesine yoğunlaştı. Bu kapsamda İç Anadolu ekibinin gündemine gelen ilk isim ise Tarık Çamdal oldu. (Fanatik)

Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ın yanı sıra Martins İndi için de Porto ile pazarlıklara devam ediyor. (Milliyet)

Ajax, Hakim Ziyech'in transferinden vazgeçti. Fenerbahçe dışında Ziyech ile ilgilenen takım kalmadı. Advocaat, Lens’te olduğu gibi bu oyuncu için bizzat devreye girecek. Twente artık Sarı-Lacivertliler’in şartlarını kabul etmeye her zamankinden çok daha yakın. 23 yaşındaki futbolcunun transferi kısa süre içerisinde açıklanabilir. (Fanatik)

Konyaspor’da Belluschi transferi oyuncunun ailesini ikna edememesi nedeniyle askıya alınınca rota Romanchuk’a döndü. (Fanatik)