Lig başladı transfer gelişmeleri sürüyor. Takımlarının ilk haftadaki eksiklerini gören taraftarlar, tuttukları takımların kadrolarını hangi isimlerle güçlendireceğini merak ediyor. İşte 24 Ağustos tarihli tüm transfer haberleri...

Eren Derdiyok’a partner arayan Galatasaray, Fransız ekibi Lorient'in golcüsünü takibe aldı. Gol yollarındaki sorunu çözmek için belirlenen ilk aday Fransa Lig 1 ekiplerinden Lorient forması giyen Benjamin Moukandjo. 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, atletik özellikleriyle dikkat çekiyor. Geçen sezon 31 maçta 13 gol atan golcü oyuncunun 4.5 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunuyor.(AMK)

Kura çekimi için Monaco’ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hem Manchester City temsilcileri hem de Nasri'nin menajeriyle görüşüp transferi bitirmeye kararlı. Şartların oluşması halinde Samir Nasri’nin en geç cuma günü İstanbul’a getirileceği ifade ediliyor. (AMK)

Galatasaray'ın Samuel Eto'o'yu yeniden gündemine aldığı ortaya çıktı. Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı için bütçe planlaması yapıldığı, bir iki gün içinde de harekete geçileceği belirlendi. Bir süredir Beşiktaş ile flört eden 35 yaşındaki Eto'o'nun G.Saray'a da sıcak baktığı biliniyor. (Fotomaç)

Yönetim, iyi bir dönüş yapan ve Grasshoppers maçında attığı 2 golle turun kapısını aralayan Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, transfere kaynak yaratmak için elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Slovak yıldızın Arap takımları ya da iyi bir Avrupa kulübüne kiralanmasından gelecek olan rakam, Kanarya’nın elini rahatlatacak.(AMK)

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden Jason Denayer, Manchester City'nin dünkü idmanına katılmadı. erhangi bir sakatlığı bulunmayan oyuncunun idmana neden katılmadığı yönünde bir açıklama yapılmadı. Denayer'in kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'da gözler Lassana Diarra transferine çevrildi. Marsilya ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, Fransız futbolcudan gelecek yanıtı bekliyor. (AMK)