Transfer heyecanı sürüyor, günün transfer gelişmeleri neler? Takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlar transfer haberlerini merak ediyor. İşte 29 Haziran tarihinde basında yer alan en önemli transfer haberleri...

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Fenerbahçe yönetimi, genç ve hızlı bir stoper bulmak için çalışıyor. Sarı-lacivertli ekibe, bu doğrultuda menajerler tarafundan Arnavut asıllı İsviçre vatandaşı Arlind Ajeti önerildi. 22 yaşındaki Ajeti, geçen sezon İtalya Serie A’da Frosione forması giydi. Arnavut Milli Takımı’nda da görev yapan genç yıldızın kulübüyle sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli ödenmeyecek. Yönetim, Ajeti’yi makul bir paraya kadrosuna katmayı planlıyor. (AMK GAZETE)

Fenerbahçe, Roman Neustadter transferinde hedefine ulaştı. Daha önce maddi konularda anlaşma sağlanan Rus futbolcu Roman Neustadter salı günü İstanbul'daydı. Şehri gezen 28 yaşındaki başarılı futbolcu Roman Neustadter daha sonra kulübü ziyaret etti ve Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldi. Roman Neustadter varılan prensip anlaşmasının ardından resmi mukaveleye imza atacak. Fenerbahçe'nin Roman Neustadter ile varılan anlaşmayı kısa süre için resmen açıklayacağı belirtildi. (MİLLİYET)

Başkan Aziz Yıldırım'ın kaleci transferiyle ilgili sözlerinin ardından gözler muhtemel adaylara çevrildi. Listenin ilk sırasında, ligden düşen Eskişehir’in Belçikalı file bekçisi Ruud Boffin var. 28 yaşındaki file bekçisi ile görüşmeler devam ediyor. (FANATİK)

Kiralık gittiği Al Ain ve West Ham'da tutunamayarak geri dönen ve F.Bahçe'nin yeni sezon hazırlıklarına katılan Emenike, sarı-lacivertli ekipte kendine yeni bir şans daha buldu. Başkan Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'nın "Kalırsa takım içi rekabete katkısı olur" şeklindeki raporu üzerine Nijeryalı forvete bir kredi daha açtı. Fenerbahçe'de kaldığını Emenike'ye bizzat başkan bildirdi. Bu kararla hakkındaki belirsizlik ortadan kalkan Emenike, yeni sezonda Pereira'nın gözüne girerek kendisine kadro içinde yer bulmaya çalışacak. (FOTOMAÇ)

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Selçuk ile birlikte iyi bir uyum yakalayacağı düşünülen Matias Kranevitter, 22 Temmuz’daki Danimarka kampına yetiştirilecek.
Transfer sezonunu Serdar Aziz ile açan Galatasaray forvet kadar orta alana da önem veriyor. Selçuk İnan’ın yanına en az iki tane kaliteli isim almak isteyen yönetim, Atletico Madrid’in 23 yaşındaki yıldızı Matias Kranevitter’de karar kıldı. Felipe Melo’yu yönetimin istememesi nedeniyle Arjantinli yıldıza yönelen sarı-kırmızılılar büyük bir aşama kaydetti.

Atletico Madrid, kadroda fazla düşünmediği Arjantinli futbolcu için Galatasaray’a kolaylık sağlama sözü verdi. Ancak Kranevitter, Avrupa’da mücadele edemeyeceği için sarı-kırmızılıların teklifini bir süre düşündü. Yönetimin karar vermesi için süre tanıdığı Tangocu, futbol oynamak istediği için büyük bir olasılıkla Galatasaray’a ‘evet’ diyecek. Başarılı futbolcu, Danimarka kampına yetişecek.

Yönetim, geçen sezon Las Palmas’ta kiralık oynayan Willian Jose ile pazarlık masasına oturdu. Taffarel etkisiyle Willian Jose’nin transferinde büyük aşama kaydedildi

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş, Mario Gomez’in bonservisini almak için girişimlere başladı. Hangi takımda forma giyeceğine Avrupa Şampiyonası’nın ardından karar vereceğini söylese de Beşiktaş’ın kendisine olan ilgisinden övgüyle bahseden Alman forvet için siyah-beyazlılar Fiorantina ile temasa geçti. İtalyan kulübü Gomez için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. (AMK GAZETE)

Gökhan Töre için West Ham United'dan geçtiğimiz günlerde gelen kiralama teklifini geri çeviren Beşiktaş Yönetimi, İngiliz kulübünden gelen ikinci öneriyi düşünmeye başladı. Kiralama bedeli olarak bu kez 3 milyon euro öneren West Ham'ın yeni teklifini cazip bulan Beşiktaş yönetimi, satın alma opsiyonu olarak belirlenen 10 milyon euroyu arttırmaya çalışıyor. (MİLLİYET)

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ


Trabzonspor eski göz ağrısı Edin Visca için yeniden harekete geçti. Ersun Yanal’ın ısrarla kadroda görmek istediği orta saha için Başakşehir’e 2 milyon Euro ve Sefa Yılmaz’ın teklif edileceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Visca'nın hangi takımı seçeceği merak konusu. (HABERTÜRK)