Yeni sezon yaklaşırken taraftarlar transfer haberleriyle heyecanlanıyor. Takımlarına hangi futbolcuların geleceğini merak eden taraftarların gözü kulağı transfer haberlerinde. Peki yeni sezonda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın radarında hangi yıldız isimler var?


GÜNÜN TRANSFER HABERLERİ


Galatasaray orta alana dünyaca ünlü bir yıldızı getirecek. Liverpool’a Lucas Leiva için düne kadar süre veren yönetim, hem Menajer Jurgen Klopp’un tavrı hem futbolcunun eşini bahane etmesi üzerine bu defteri kapattı. Bunun üzerine rota tamamen gündemdeki bir başka isim olan Bastian Schweinsteiger’e çevrildi. (AMK)

Bielsa’nın “Takım çalıştırmayacağım” demesi, Pellegrini’nin de pahalı gelmesi nedeniyle Fenerbahçe, Alman hoca Thomas Schaaf’a yöneldi. (AMK)

Cavanda ile yollarını ayıran Trabzonspor, Glasgow Rangers’ın 25 yaşındaki İngiliz sağ bekin Tavernier'i transfer listesinin ilk sırasına aldı. (AMK)

Trabzonspor'un yıllık maliyetinin yüksekliği nedeniyle elinden çıkartmak istediği Cardozo, Malaga yolcusu. İspanyol kulübünün tecrübeli oyuncu için Trabzonspor'a 3 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, Trabzonspor'un da bunu değerlendirmeye aldığı öğrenildi... (Fanatik)

Fenerbahçe'ye Josef de Souza için Çin'in Shandong Luneng kulübünden 6 milyon euroluk teklif geldi. (Milliyet)

Portekizli hoca Vitor Pereira'dan görevi bırakmasını isteyen Yıldırım, "Hayır" yanıtı alınca Pereira ile sert bir tartışma yaşadı. Akşam düğüne katılması beklenen Pereira'nın Aziz Yıldırım ile yaşadığı bu sert diyalog sonrası düğüne katılmadığıı ortaya çıktı. (Hürriyet)

Galatasaray’dan ayrılmak isteyen Dzemaili bir yıllık sözleşmesi olmasına karşın, Sarı Kırmızılı kulüpten para alarak ayrılmayı talep etti. Mehmet Özbek, Dzemaili’ye ayrılmak istiyorsa sözleşmesinde 1,5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunmasına rağmen gidebileceğini iletti. (Vatan)

Kontratı bittikten sonra yeni sözleşme imzalanan Sabri Sarıoğlu'nun, Riekerink tarafından gözden çıkarıldığı belirtiliyor. Ancak Sabri’ye talip bulunamazsa ve Linnes’e iyi bir teklif gelirse, şartlar değişebilir ve gönderilecek oyuncu Norveçli sağ bek olabilir. Galatasaray’ın kadrosunda Salih Dursun’la birlikte 4 sağ bek bulunuyor. (Fanatik)

Galatasaray'ın devreden çıkmasıyla birlikte Leicester'li oyuncunun, Beşiktaş'a imza atmaya hazır olduğu belirtildi. Sosa, Milan ya da başka bir takıma satılırsa, Gökhan İnler vakit geçirmeden imzaya çağrılacak.. (Fotomaç)

“Eşim Türkiye’ye dönmek istemiyor” diyerek ayrılmak için vize isteyen Jose Sosa'ya yönetim rest çekmiş, kadro dışı bırakmıştı. Tangocu dün ailesiyle beraber İstanbul’a döndü, bugün de özür dileyerek A Takım idmanına çıkması bekleniyor. (Fanatik)

Fenerbahçe, 10 numara transferinde uzun süren uğraşlarına rağmen henüz sonuca ulaşamazken, ortaya yeni bir aday ismi atıldı. Sarılacivertlilerin geçen sezonu Braga'da tamamlayan ve bonservisi Porto'da bulunan Josue'yi listesine aldığı öğrenildi. (Sabah)

Yardımcılarıyla bir toplantı yapan Portekizli hoca, “Bu iş giderek çirkinleşiyor. Uzlaşıp gidelim” fikrini ortaya attı. Yardımcıları da bu fikre uydu. Pereira, tazminat şartlarını konuşmak için yönetime haber gönderdi.. (Fotomaç)

Fenerbahçe'nin Monaco hüsranı sonrası takımın başında istemediği Vitor Pereira, bütçe dengeleri nedeniyle gönderilemiyor. UEFA ile yapılan anlaşmada gelir­gider dengesini sınırda tutması gereken Fenerbahçe, 4 milyon euroluk maliyette tıkanıyor. (Milliyet)