Spor gündemi transfer haberleriyle çalkalanıyor, hangi takım hangi futbolcuyu alacak? Takım takım transfer gelişmelerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Galatasaray transfer haberleri;

Sportif A.Ş toplantısında Fatih Terim, Jorge Sampaoli ve Claude Puel ismi ön plana çıksa da Dzeko’yu çok isteyen Dursun Özbek, yıldız futbolcunun milli takımdan eski hocası Safet Susic’i de gündeme aldı. (AMK GAZETE)

3 yıldır üst üste UEFA Kupası'nı kaldırdığı Sevilla ile önceki akşam yollarını ayıran İspanyol yıldıza, kulüp tarafından teşekkür edildi. Galatasaray cephesi, boşa çıkan Reyes konusundaki bu fırsatı iyi değerlendirip, elini çabuk tutmak istiyor. (FANATİK)

Galatasaray, Antalyaspor formasıyla müthiş bir performans gösteren Samuel Eto'o için devreye girdi. Dün Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, menajer Metin Korkmaz ve Bülent Tulun, Kamerunlu forvetin transferini görüşmek üzere bir araya geldi. (TAKVİM)

Sarı-kırmızılılar, 1 aydır kupa finali nedeniyle bekleyişte olduğu Mehmet Topal için harekete geçti, menajerine "Fenerbahçe ile anlaşamazsanız buradayız. Onu çok istiyoruz" dedi. Galatasaray'ın Topal için planladığı teklif yıllık 2.5 milyon euro. (FANATİK)

Fenerbahçe transfer haberleri;

İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe'nin orta sahadaki genç yıldızı Ozan Tufan’ı yakın takibe aldı. ManU scout’ları, EURO 2016 finallerinde de yıldızı izleyecek. (AMK GAZETE)

Teknik direktör Vitor Pereira’nın ‘Takımda görmek istemiyorum’ şeklinde rapor verdiği Nijeryalı Emenike'ye Çin’den talipler olduğu öğrenildi. (VATAN)

Beşiktaş transfer haberleri;

Tosic, vatandaşı Sırp sol bek Alexander Kolarov’u Beşiktaş’a gelmeye ikna etti. Manchester City ile de anlaşma sağlanırsa transfer gerçekleşecek.
Defansını yeni sezonda takviye etmek adına yoğun mesai harcayan Beşiktaş, sol bek tercihinde gözdesi olan Alexander Kolarov’u renklerine bağlamaya yakın. Kartal’ın Sırp futbolcusu Dusco Tosic, vatandaşı ve yakın arkadaşı olan Kolarov’un siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak baktığını yönetime iletti.

Beşiktaş, savunmasını Real Madrid’den ayrılacak olan Alvaro Arbeloa ile güçlendirmek istiyor. Siyah-beyazlılar, devre arasında da talip olduğu 33 yaşındaki bek için bir kez daha harekete geçecek.
Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Öncelikle savunmasını güçlendirmek isteyen Kara Kartal, sağ bek arayışlarında eski gözağrısına yöneldi. Siyah-beyazlılar, Gökhan Gönül’ün yeniden Fenerbahçe ile anlaşma ihtimalinin güçlenmesi üzerine defansın iki kenarında da görev yapabilen Real Madrid’den Alvaro Arbeloa’yı yeniden gündemine aldı.