16 Şubat Salı günü kendi evinde Lokomotiv Moskova'yı 2 - 0'lık net bir skorla mağlup edip avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda rövanş maçına çıkıyor. Fenerbahçe'yi her türlü beraberlik ve galibiyet bir üst tura çıkarıyor.

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçını Tivibu Spor, saat 18.00'de naklen yayınlayacak. Tivibu Spor kanalını yurt dışından seyredemeyen futbolseverler, maçı İdman TV'den seyredebilirler.

İdman TV'yi seyretmek için uydu frekansı:

Asiya - Avropa
Satellite: Azerspace 1
Orbital position: 46°E
Downlink Frequency:
(MPEG-2) f = 11175 MHz
(Polarization- H)
Symbol rate – 27500 Msymbol/s
FEC - 5/6

İşte Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe maçını verecek kanallar...


Arena Sport 3 HD (cro)
Arena Sport 4 (serbia)
beIN Sports Max 4 / HD (france)
beIN Sports MENA 2 HD
BNT HD bul
BT Sport 2 / HD
Dolce Sport 1 / HD
EuroSport Polska / HD
Fox Sports 2 HD (nederland)
Futbol 1 (ukraine)
NTV + sport
OTE Sport 4 HD
Setanta Ireland
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV2 (portugal) / HD
SuperSport 5 (za) / HD


SON 16'YA KALMAK İSTİYOR


2-0’ın rövanşında Lokomotiv Moskova’ya konuk olacak Fenerbahçe, avantajını koruyup adını son 16 turuna yazdırmak istiyor.

Türkiye takımlarının UEFA Avrupa Ligi macerası bugün son 32 turunda oynanacak iki maçla sürecek. Sahneye önce Fenerbahçe çıkacak. Saat 18.00’de Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak sarı-lacivertliler, ilk maçtaki 2-0’lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkacak. Fenerbahçe’de, cezalı Diego ile sakatlıkları bulunan Meireles, Ba ve Markovic kadroda yer almıyor. Kanarya’da Bruno Alves, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

NASIL TUR ATLAR?


2-0’LIK galibiyetin avantajıyla rakibinin önüne çıkacak olan Kanarya, her türlü galibiyet ve beraberlik halinde turlayacak. Tek farklı yenilginin yanı sıra 3-1, 4-2 gibi iki farklı mağlubiyetler de Fenerbahçe’nin işine yarıyor. Lokomotiv Moskova 90 dakikayı 2-0 üstün bitirirse maç uzar. Uzatmalarda skor değişmezse penaltılar turu geçen tarafı belirler. Fenerbahçe’nin elenmesi için sahadan 3 farklı mağlubiyetle ayrılması gerekiyor.

MUHTEMEL 11’LER


LOKOMOTIV MOSKOVA: Guilherme, Yanbaev, Pejcinovic, Corluca, Denisov, N’Dinga, Fernandes, Samedov, Kasaev, Maicon, Skuletic

TEKNİK DİREKTÖR: Ivan Kruzliak

FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, M.Topal, Ozan, Josef, Nani, Volkan, Van Persie

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

Fenerbahçe, bu akşam UEFA Avrupa Ligi son 32 rövanş maçına çıkıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, “Skoru korumaya yönelik oynarsak hüsran yaşarız” uyarısı yaptı.

Bursaspor beraberliği ile ligde darbe yiyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 rövanş maçı için bugün Moskova’ya uçuyor. İlk maçın 2-0 kazanılmasıyla elde edilen büyük avantaja rağmen Teknik Direktör Vitor Pereira, “Lokomotiv’e sahayı dar edelim. Beraberliğe yatan bir takım değil, finali hedefleyen, bu yolda ilerleyen takıma yakışır bir futbol oynayalım” uyarısı yaptı.

HEP ÖNDE BASACAĞIZ


Pereira ilk maçtaki gibi agresif, oyunu rakip sahaya yıkan, rakibe fırsat vermeyen bir futbol oynayacaklarını da söyledi. İlk dakikadan itibaren önde basacaklarını belirten Pereira, “en iyi savunma hücumdur” felsefesi ile sahada olacaklarını da ekledi. Lokomotiv Moskova’yı çok iyi analiz ettiğini söyleyen Pereira, Beşiktaş maçı öncesinde turun moral için önemine de dikkat çekti.

VAN PERSIE VE OZAN TUFAN İLK 11’E DÖNÜYOR


Fenerbahçe’de ilk Lokomotiv maçında 11’de olan, Bursa’da kesik yiyen Van Persie ile Ozan Tufan yarın Moskova’da formayı giyecek. Diego Ribas’ın cezası nedeniyle Ozan Tufan zaten Portekizli hocanın ilk tercihiydi. Bursa maçında yedek kalan Van Persie ise Aziz Yıldırım’ın da baskısıyla kadroya alınacak. Pereira’nın ilk maçın kadrosunu aynen sahaya sürmesi bekleniyor.