İstanbul'da kar yağışı ne kadar daha sürecek? İstanbul'da dün başlayan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmiş, Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı ise ileri bir tarihe ertelenmişti. Peki İstanbul'da kar yağışı kaç gün daha devam edecek? Soğuk hava ne zaman etkisini kaybedecek? Meteroloji tarafından yapılan bir haftalık hava tahmin raporuna göre kar yağışı kaç gün daha İstanbul'u etkileyecek?

İstanbul'da kar yağışı dün akşam saatlerinde başlamıştı. Aralıklarla devam kar yağışı nedeniyle okullar bir gün ara ile tatil edildi. Meterolojinin raporuna göre İstanbul'da kar yağışı sadece Çarşamba günü etkili olmayacak. İstanbul'da Çarşamba günü en düşük hava sıcaklığı -4 derece olması öngörülüyor.

21 Ocak Perşembe: İstanbul’da perşembe günü ise karla karışık yağmur bekliyor. Perşembe günü kar yağışının Trakya ve Güney Marmara ile Ankara çevrelerinde etkili olacağı ifade ediliyor.

22 Ocak Cuma günü İstanbul bir kez daha kar yağışının etkisi altına girecek. Meteoroloji cuma günü, Türkiye’nin çok büyük bir bölümünde kar bekliyor.

23 Ocak Cumartesi: ‘Uzun vadeli tahmin’e göre İstanbul’da Cumartesi günü de kar yağışı var. İstanbul ile birlikte Güney Marmara, Karadeniz Kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da kar bekleniyor.

24 Ocak Pazar: İstanbul’da pazar günü de kar yağışı görülecek. Meteoroloji pazar günü için buzlanma ve don olayı için uyarıda bulunuyor. İstanbul ile birlikte Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kara teslim olacak.

25 Ocak Pazartesi: Bir haftalık tahminin son günü olan Pazartesi günü Trakya ve İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar bekleniyor. Meteoroloji, haftaya pazartesi günü kent merkezinde karla karışık yağmur bekliyor.