Kanal D yayın akışı ile bu akşam yani 2 Haziran günü Kanal D hangi programlar var, hangi dizi var öğrenebilirsiniz. Saat 12:45'da sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da yeni bölüm heyecanı yaşanacak. Bu akşam Kanal D’de saat 20:00'ı gösterdiğinde artık fenomenleşen Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi izlenebilir. 2 Haziran Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı şu şekilde…

Kanal D Canlı Yayın İzle

KANAL D YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN PERŞEMBE


05.30 Akasya Durağı
07.00 Kanal D Haber Günaydın
09.30 Renkli Sayfalar
12.30 Gün Arası
12.45 Kısmetse Olur
16.30 Arka Sokaklar
18.45 Ana Haber Bülteni
20.00 Kurtlar Vadisi Pusu
23.30 Burada Laf Çok
01.45 Mutantlar
03.30 Kobra Takibi

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölüm


Ekranların yayınlandığı ilk günden itibaren kasıp kavuran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 298. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Pusat, Tilki Andrei’ye esir düşüyor. İyice köşeye sıkıştığını anlayan Pusat, Polat’tan yardım istiyor. Polat bu yardım isteğine kayıtsız kalmayarak apar topar Pusat’ı kurtarmak için yola koyuluyor.

ZEYNEP POLAT’A SIĞINDI


Zeynep, Ozi'nin Konsey'in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat'a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep'in peşindedir.
Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon' da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep'i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey'in adamları onlara tuzak kurmuştur.
Gölge, Hırsız'dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.
Tilki, Pusat'ın Polat'ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki'nin karşısındadır.