Şampiyonluk yolunda en önemli rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş fırsat tepti. Rakibine 2-1'lik skorla boyun eğen siyah beyazlılar puan farkını açma fırsatını kaçırdı. Kasımpaşa Beşiktaş maçının özeti ve ayrıntıları haberimizde. Lig tv sitesinden maçın geniş özetini izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Kasımpaşa Beşiktaş Maç Özeti izle

MAÇ AYRINTILARI


“Beşiktaş’ın şampiyon olmasını isterim” dedikten sonra kamuoyunda büyük tepki gören Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Kasımpaşa, Beşiktaş’a adeta futbol oynatmadı!
Siyah-beyazlılar 28. dakikada Sosa’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu golden 98 saniye sonra ise Kasımpaşa’nın Del Valle ile beraberlik golü geldi: 1-1. İkinci yarının hemen başında ise Kasımpaşa’nın üstünlük golü geldi. Popov’un sağ kanatta yerden verdiği pasta Scarione ön direkte boş kalınca Boyko’yu çaresiz bırakarak 49. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Geriye düşen Beşiktaş 57. dakikada Cenk’i, 90. dakikada ise Mustafa Pektemek’i de Gomez’in yanına ilave ederek gol arasa da istediğini alamadı. İki takım da gol pozisyonlarını harcayınca sahadan istediğini alarak ayrılan Kasımpaşa oldu.
Bu sonuçla Kasımpaşa 40 puanla 7. sıraya yükselirken, Beşiktaş 63 puanda kaldı.