Star TV'nin en çok izlenen ve her bölümü beğeni ile izlenen dizisi Kiralık Aşk'ın 39. bölümü dün akşam yayınlandı. Kiralık Aşk son bölümde Fikret Galo, Ömer'e Defne ile bildiği tüm gerçekleri anlatacakken kendi yaptığı resmi duvarda görünce şoke oluyor. Defne'ye "Bunun burada ne işi var" diye soran Galo, daha sonra bu resmin hikayesini anlatıyor. Bakalım yeni bölümde ne gibi sürprizler bizleri bekliyor?

Kiralık Aşk son bölümü izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

KİRALIK AŞK 39. BÖLÜM

ELÇİN REKLAMLARDAN PARAYI GÖTÜRDÜ


Elçin Sangu reklam anlaşmaları üzerinden hatırı sayılır bir kazanç elde etti.

Son dönemlerin güzel ve başarılı oyuncularından Elçin Sangu şimdilerde reklam yüzü olduğu firmalardan aldığı dudak uçuklatan ücretlerle haber oluyor. Kiralık Aşk dizisiyle milyonlar tarafından tanınan ve sevilen bir isim haline gelen Elçin Sangu özel hayatında da son derece düzenli ve seviyeli bir yaşantı sürdürünce reklam şirketlerinin radarlarına girmekte gecikmedi.

İlk olarak daha önce Meryem Uzerli’nin reklam yüzü olduğu firmayla 1 milyon liraya anlaşan Sangu, şimdi de bir zincir mağazayla toplamda dört ayrı reklam filminde oynamak üzere anlaşmış. Sangu konuşulanlar doğruysa bir yıllık bu anlaşma için 2 milyon lira alacakmış. Güzel oyuncu Elçin Sangu’nun iki ay içerisinde iki ayrı reklam firmasıyla yaptığı anlaşmalarından kazandığı böylelikle 3 milyon lirayı bulmuş oluyor.