Kanal D ve ekranların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 294. bölüm fragmanu yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalacağız.

Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak?

Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?
Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D'de!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.