Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova ile 2-0'ın rövanşı için karşılaşıyor. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova karşısında tur arıyor. Peki bu maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ikinci maçında Fenerbahçe, Moskova deplasmanında. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacağı Lokomotiv Moskova maçını Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Lokomotiv Stadı’nda TSİ 18.00’de oynanacak Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını Tivibu Spor 1 kanalı naklen yayınlayacak.

MOSKOVA'DA HAVA DURUMU


Fenerbahçe’yi bugün rakip Lokomotiv Moskova kadar Rusya’nın hava ve saha şartlarının zorlaması bekleniyordu. Çünkü Moskova’da şubat aylarında hava sıcaklığı hep sıfırın altında olurdu. Meteoroloji bugün maç saatinde nispeten iyi bir hava olacağını, sıcaklığın ise 1 ile 2 arasında olacağını açıkladı.

FENERBAHÇE'NİN 20 KİŞİLİK LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇI KADROSU


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında yarın deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe 20 kişilik kadrosuyla sabah erken saatte Moskova’ya uçtu.

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın Süper Lig’in 23. haftasında konuk edecekleri lider Beşiktaş maçını da düşünerek sahaya farklı bir 11 sürmesine kesin gözüyle bakılırken, Moskova’ya götürülen 20 kişilik kafilede ise şu oyuncular yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

LOKOMOTIV MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER


Lokomotiv Moskova: Guilherme, Yanbayev, Pejcinovic, Corluka, Denisov, Kolomeytsev, Ndinga, Samedov, Fernandes, Kasaev, Skuletic.

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, M.Topal, Josef, Ozan, Volkan, Nani, van Persie(Fernandao).