MNG Kargo Türkiye genelinde her ilde açtığı şubeleri sayesinde kolay erişilebilir durumdadır. MNG Kargo ayrıcalığından yararlanmak isteyen ve sorunsuz bir kargo hizmeti almak isteyen kişiler direk bu konuda MNG Kargo şubelerine müracaat edebilir.

MNG Kargo Resmi Sitesinden Kargo Takibi Yapmak İçin Tıklayınız
MNG Kargo ile gönderilen kargoların durum sorgulamasını yapmak isteyen kişiler ücretsiz olarak MNG Kargo resmi internet sitesi üzerinden sunulan hizmetlerden yararlanabilmektedir Kargotakip.net sitesinde yer alan MNGKargo takip yazısında belirtildiği gibi sorgulama ekranı şöyledir;

MNG Kargo Takip

Resimde de görüldüğü gibi kişilerin sorgulama formunu kullanması yeterlidir. Takip bilgilerinin girilmesinin ardından sistem tarafından ilgili takip numarasına ait kargonun bilgileri ekranda görüntülenecektir. Böylece kişiler kolay bir şekilde kargo durumunu öğrenerek ihtiyaçlarını karşılama imkanı elde etmektedir. Sizler de konuyla ilgili online olarak sorgulama yapabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Kargotakip.net sitesinde yer alan kargom nerede yazısında belirtildiği gibi sorgulamalar sonrasında kişilerin kargo ile ilgili herhangi bir soru işareti kalmamaktadır. Sistem tarafından konuyla ilgili tüm bilgiler direk ekranda yayınlandığında dolayı kişiler bilgileri inceleyerek durum öğrenebilir. Kargo takibi için MNG tarafından özel olarak uygulamalar geliştirilmiştir. Bu uygulamalar aracılığı ile kişilerin direk cep telefonları üzerinden sorgulama yapması amaçlanır. Bu açıdan kişilerin mobil olarak işlem yapması gerektiği durumlarda ilk olarak bu uygulamaların telefonlara indirilmesi ve ardından uygulamalar üzerinden bilgi girişi yapılarak sorgulamanın gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

MNG Kargo üzerinden yapılan kargo sorgulaması ile kargo bilgileri alındığı gibi kişiler kargo sorgulaması dışında farklı işlemleri de yapabilmektedir. Bu işlemlerde kişilerin kargo süresini ya da kargo fiyatını hesaplaması gibi farklı bilgilere erişilmesine imkân sağlanmaktadır.