MNG Kargo tarafından sunulan hizmetlerde kişilerin kolay bir şekilde bilgi alabilmesi adına online olarak da pek çok uygulama geliştirilmiştir. MNG Kargo tarafından yapılan son açıklamalarda kişilerin kargo takibini yapabilmesi adına ücretsiz bir şekilde online hizmetlerden yararlanabileceği belirtilirken, MNG Kargo resmi İnternet sitesinde yer alan hizmetler ile kolay bir şekilde takip işlemleri yapılabilmektedir.MNG Kargo takip için siteye giriş yapan kişilerin sağ tarafta yer alan MNG Kargo takip sorgulama formunu kullanması yeterlidir.

MNG Kargo sorgulama formu üzerinden yapılan işlemler sayesinde kişiler kolay bir şekilde kargonun güncel bilgilerine erişim sağlayabilmektedir. Yapılan işlemler sayesinde MNG Kargo aracılığı ile kargo gönderen herkes bilgi alma şansına sahip olmaktadır. MNG Kargo tarafından sunulan ücretsiz hizmetler sayeisnde kargo takibi kolayca yapılmaktadır. Yayınlanan bilgilerde kargonun anlık olarak nerede olduğu, en son hangi şube tarafından işlem yapıladığı ve kargonun alıcıya ulaşıp ulaşmadığı görülebilmektedir. Kargotakip.net sitesinde yer alan MNG Kargo takip yazısında da belirtildiği gibi sorgulama ekranı şöyledir;

MNG Kargo Sitesinden Kargo Takibi Yapmak İçin Tıklayınız

MNG Kargo Takip

Bu bakımdan bilgi alınması adına MNG Kargo tarafından sunulan hizmetlerin kullanılması yeterli olmakla birlikte hizmetlerin ücretsiz olması da bu konuda sağlanan diğer bir kolaylıktır. MNG Kargo Türkiye genelinde tüm illerde açtığı şubeler ile himzet verdiği gibi aynı zamanda çoğu ilçede de şubesi bulunmaktadır. Bu bakımdan MNG Kargo hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin kolay bir şekilde en yakın şubeye gitmesi ve şubeden hizmet alması sağlanmıştır. Kargo takip blog sitesinde yer alan Kargom nerede yazısında da belirtildiği gibi kişilerin MNG Kargo şubelerini öğrenmesi için de internet üzerinden sorgulama yapabilmesi mümkündür. Yapılan sorgulamalar ile en yakın şubenin nerede olduğu görülebilekte ve şube bilgileri alınmaktadır.