Bugün yani 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Star TV ‘nin yayın akışında Hanım Köylü dizisinin son bölümü yayınlanacak. Peki bugün Star TV’de başka hangi programlar ve diziler izlenebilir? Aşağıdaki bağlantı ile Star TV’nin online canlı yayına erişebilir ve Star TV’yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

STAR TV CANLI İZLE

STAR TV YAYIN AKIŞI 11 HAZİRAN CUMARTESİ


06:00 Soframız Yaşam
07:00 Benim Hala Umudum Var
09:30 Ne Olacak Şimdi!
11:00 Paramparça
13:45 Tatlı Dillim
15:45 Kara Sevda
19:00 Star Haber Haber
20:00 Hanım Köylü
23:45 Tosun Paşa
01:45 Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi
03:45 Hanım Köylü

HANIM KÖYLÜ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Ferit İlkgün’ün peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan Ferit bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için çeşitli planlar yapar. Öte yandan İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar yaşarlar.
Koptagel’in başı ise gerçekten derttedir. Fikri’nin büyük oğlu yalanı Koptagel’i zor durumda bırakır. Bir yandan Döne’nin kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. Ramazan pikniğinde bir yolunu bulup Reşat’a unutamayacağı bir ders verir.