Bugün yani 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Star TV ‘nin yayın akışında Hanım Köylü dizisinin son bölümü yayınlanacak. Peki bugün Star TV'de başka hangi programlar ve diziler izlenebilir? Aşağıdaki bağlantı ile Star TV'nin online canlı yayına erişebilir ve Star TV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

STAR TV CANLI İZLE

STAR TV YAYIN AKIŞI 4 HAZİRAN CUMARTESİ


05:00 medcezir
07:30 Garfield Komedi Festivali
08:45 Çılgın Dersane Kampta
11:30 Kara Sevda
14:30 Çarkıfelek
16:15 Kiralık Aşk
19:00 Star Haber
20:00 Hanım Köylü
23:45 Dada
02:00 Müdür Ne'aptın?
04:00 Türk Müziği

HANIM KÖYLÜ YENİ BÖLÜM


Ferit’i faka bastırmak isteyen İsmailler Bengisu’yu görünce apar topar onu köye getirirlerken yolda kötü bir tesadüf sonucu Ferit’lerle karşılaşırlar. Ferit Bengisu’yu geri göndermek için İstanbul’a dönüyoruz yalanını söyleyip onu köyden uzaklaştırır. Ferit’lerin İstanbul’a döneceğini duyan İsmailler çok sevinir ve bu haberi İlkgün’e verirler. İlkgün bunu duyunca çok üzülür ancak daha sonra karşısında Ferit’i görünce Ferit’e aşık olduğunu anlar.
Ferit, İlkgün’ün ve kendi babasının arasını yapmak ilişkilerini düzelmek için elinden geleni yapmaya çalışır. Bunun için köyün ileri gelenlerinden yardım ister. Fikri ve Düzgün’ü barıştırmak için bir plan yaparlar. Her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Ferit, Bengisu’nun inatçı bir yapıya sahip olduğunu göz ardı etmiştir. Bengisu, Ferit’in planlarını bozmak için hazırladığı bir oyun vardır.