Sezonun sona ermesiyle beraber transfer haberleri de önem kazanmaya başladı. Süper Lig'de hangi transfer dedikoduları var? Galatasaray kimlerle görüşüyor? Fanatik gazetesinin haberine göre Beşiktaş’ta düzenli olarak forma giyememekten şikayet eden Tolgay Arslan için Galatasaray devreye girdi. Gurbetçi yıldız yeşil ışık yakarken, önümüzdeki günlerde kulüpler düzeyinde görüşmeler başlayacak. Galatasaray’ın Balotelli ile ilgilendiği iddia edildi. Kiralık sözleşmesi bitecek olası sebebiyle Liverpool’a geri dönecek olan Balotelli için Galatasaray ve Lazio transfer yarışına girdi. (Sporcope) İspanya'da teknik direktör Jorge Sampaoli ile bir araya gelen ve dünkü derbiyi izleyen futbol direktörü Cenk Ergün, 2.5 milyon Euro'luk teklifi yineledi. Deneyimli çalıştırıcı ufak bir iyileştirme ile anlalamaya 'olur' verdi! Artık imza için gözler Dursun Özbek'e çevrildi. (AMKSPOR)

BEŞİKTAŞ'TA YOLCULAR MI VAR?


West Ham United, Gökhan Töre'nin ardından Oğuzhan Özyakup için de devreye girdi. Bilic'in raporu doğrultusunda Londra ekibi Oğuzhan için de teklif yapmaya hazırlanıyor. Ara transfer döneminde kadroya katılan ancak gösterdiği performansla bekleneni veremeyen Alexis Delgado, Rhodolfo'nun da takıma dönecek olmasıyla iyice gözden düşeceği için kendisinden takım bulması istendi. Beşiktaş ilk hedef stoper transferi. Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş, gelecek sezon için transfer planlaması yönünde bir görüşme gerçekleştirdi. Savunmaya iki takviye isteyen kurt hoca, “Serdar Aziz bize çok faydalı olur. Ne yapıp edip Serdar Aziz’i kadromuza katmalıyız” şeklinde görüş belirtti. (AMKSPOR) Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları’nın dün Paris’e gittiği öğrenildi. Ben Arfa’nın menaceriyle burada biraraya gelen Torunoğulları’nın, bonservisi elinde bulunan başarılı futbolcu için transfer pazarlığı yaptığı bildirildi. (Fanatik)

FENERBAHÇE'YE SİVASTAN GOLCÜ


Fenerbahçe transferde gözünü yurt içine çevirdi. Gündeme gelen son isim, Sivasspor’un gol krallığı yaşayan yıldızı Aatif oldu. Aziz Yıldırım, Faslı oyuncu için yakın arkadaşı Mecnun Otyakmaz ile bizzat görüşecek. (Vatan)