Survivor 2016 tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu akşam ödül oyununu kim kazanacak? Survivor 2016 4. bölümünde ödül oyununu kazanan takıma bir kişi daha eklenecek. Survivor yeni bölümünde ödülü kazanacak takıma katılacak kişiyi izleyecilerin vereceği SMS oylaması belirleyecek. Survivor 2016 yeni bölümü yayın saati 20.00'da aşağıdaki canlı yayın linkinden izleyebilirsiniz.

Survivor 2016 4. bölüm izle - TV 8 canlı izle

Survivor 2016 macerası 14 Şubat Pazar akşamı TV8 ekranlarında devam ediyor.
Survivor Ünlüler Adası’nda yarışan isimler; Tuğba Özay, İbrahim Yattara,  Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, Seda Tetik ve Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışan isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

Bu akşam “Survivor 2016”’da; dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ada konseyi ekranlara gelecek. Survivor 2016 yeni bölümüyle Cumartesi saat 20:00'de TV8'de

ÜNLÜLERE KATILAN SEDA TETİK KİMDİR?


Survivor 2016'nın ünlüler takımına katılan yeni yarışmacı belli oldu. Survivor katılma konusunda ne kadar istekli olduğunun altını çizen Seda Tetik, 3. bölümü de kazanan ünlüler takımının yeni üyesi oldu. Peki Seda Tetik kimdir; işte detaylar...

26 yaşında olan Seda Tetik Ankaralı ve uzun süredir sporla uğraşıyor. 19 yıllık judocu olan Seda Tetik, su anda bebek yüzme eğitim merkezinde çalışıyor ve judo antrenörlüğü yapıyor.