Survivor 2016'da heyecan devam ediyor. 52. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor'da bu akşam ödül oyunu var. Survivor 2016'da bu akşamki yarışı kazanacak takımı muhteşem bir ödül bekliyor. Survivor'da bu akşam ödül oyununu Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak?

Survivor 2016” da; bu akşam oynanacak oyunun sonunda muhteşem bir ödül
yarışmacıları bekliyor. Ünlüler ve Gönüllülerin kıran kırana oynayacağı ödül oyununda kazanan hangi takım olacak?  Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla Survivor 2016, 23 Nisan Cumartesi 20.00’de TV8’de. Survivor ödül oyununu bu akşam internetten izlemek isterseniz yayın saatinde aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Survivor 52. bölüm izle: Ödül Oyunu (23 Nisan Cumartesi TV8)

SURVIVOR'DA ELEME KURALLARI DEĞİŞTİ


Survivor'da bu hafta, Zafer'in diskalifiyesi nedeniyle eleme yapılmadı. Geçen hafta patlak veren Zafer ile Semih arasındaki kavga nedeniyle Zafer diskalifiye edilirken, Semih ünlüler takımına geçirilmişti. Survivor'da bu durumun telafisi için iki hafta sürecek bir eleme süreci uygulanacak.

Bir acil durum uygulamasında Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden takım iki eleme adayı belirleeyecek. Gelecek hafta da aynı takım dokunulmazlık oyununu kaybederse 1, diğer takım kaybederse iki eleme adayı daha belirlenecek ve eleme bu isimler arasından yapılacak.