Trabzonspor ile Beşiktaş arasında kar yağışı nedeniyle oynanacak erteleme maçı bu  akşam Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Trabzonspor Beşiktaş erteleme maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bir maçı eksik olan Beşiktaş, 2 puan farkla Fenerbahçe'nin ardından ligde 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş, lider olabilmek Fenerbahçe'den koltuğu geri alabilmek için Trabzonspor deplasmanında 3 puan arıyor. İşte maça dair detaylar...

BEŞİKTAŞ'TA TRABZONSPOR MAÇI KADRO SIKINTISI


Trabzonspor ile yarın deplasmanda karşılacak Beşiktaş'ta kadro sıkıntısı yaşanıyor. 24 Ocak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor Beşiktaş maçında esame listesinde olmayan 3 oyuncu, yarınki erteleme maçında da yer alamayacak. Bu oyuncular ile birlikte sakatlıkları nedeniyle kadroya alınamayan Gökhan Töre ve Oğuzhan Yakup da eklenince teknik direktör Şenol Güneş kara kara düşünmeye başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in takımda yaşanan bu son gelişmelerin ardından yarın akşam oynanacak Trabzonspor karşılaşmasına Tolga Zengin – Beck – Necip – Tosic – İsmail – Atiba – Tolgay – Kerim Frei (Quaresma) – Sosa – Olcay – Gomez onbiri ile başlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ, TRABZON'DA LİDERLİK MAÇINA ÇIKIYOR!


Süper Lig'de Fenerbahçe'nin ardından 2 puan eksikle yer alan Beşiktaş, Trabzonspor erteleme maçında alacağı üç puanla lider olacak. Böylece Beşiktaş, 3 hafta önce kaybettiği liderliği geri almış olacak galip gelirse. Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı ise taraftarlara çağrıda bulunarak, “Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Stadımızın dolmasını istiyoruz, taraftarımıza güveniyoruz” diye konuştu.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER


Trabzonspor: Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa, Okay, Aytaç, Erkan, Marin, Sefa, Cardozo
Teknik direktör: Hami Mandıralı
Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip, Tosic, İsmail, Atiba, Olcay, Kerim Frei, Sosa, Querasma, Gomez
Teknik direktör: Şenol Güneş