Öğrencilerin okuldaki durumları hakkındaki tüm detaylar e okul adı verilen sisteme girilmektedir.  Okuldaki yönetici ve öğretmenler tarafından yapılan bilgi girişi sayesinde hem öğrenciler hem de veliler sistem üzerinden giriş yaparak bilgi alabilmektedir. Sistemde öğrencilerin okuldaki devamsızlık durumu, derslerindeki başarı durumu, okuduğu kitaplar gibi pek çok detay yer aldığı için e okul oldukça ilgi gören bir eğitim sistemidir.

E-OKUL VBS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Mebbis.org sitesinde yer alan e okul veli bilgilendirme yazısında da belirtildiği gibi kişilerin bilgilere ulaşabilmesi adına yapması gereken işlem öğrencilerin bilgileri ile sisteme giriş yapmaktır. Giriş için kullanılması gereken hizmet ekranı ise şöyledir;


Öğrencilerin bilgilerinin kullanılarak giriş yapılmasının ardından sistemin sol tarafında özel bir yer açılacaktır. Bu bölümde bilgi alınabilmesi amacıyla kategoriler ve bağlantılar yer alırken kişiler bu bölüm üzerinden yapacağı seçimler ile birlikte istediği bilgilere erişim sağlayabilmektedir. Online olarak yapılan işlemlerde güncel bilgilere erişim sağlayan kişiler bu sayede öğrencilerin eğitim durumunu takip etme şansına sahip olmaktadır. Eğer sizler de online olarak bilgi almak istiyorsanız belirtilen giriş işlemlerini yapabilirsiniz

Mebbis blog sitesinde yer alan e okul öğrenci girişi yazısında da belirtildiği üzere kişilerin bilgi alabilmesi oldukça kolaydır. Giriş yapmakta zorlanan kişiler ekranda yer alan şifremi unuttum gibi bölümleri kullanabilir. Tüm bu seçenekle sonunda hala giriş yapılamıyorsa konuyla ilgili okul idarecilerinden yardım alınarak sorun kolay bir şekilde çözülebilir.

Pansiyon Hizmetleri

Devamsızlık ve izin bilgileri konusunda pansiyon hizmetleri bölümünden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler sadece pansiyonda kalan öğrenciler için geçerlidir.