Eşinin Ordu Aybastılı olması nedeniyle ilçede tatilini geçiren Eypio, “Her gün Perşembe Yaylası’nda Karga Tepesi’nde menderesleri izliyor, ciğerlerimize temiz hava çekiyoruz” dedi. “Günah benim” şarkısının videosu 80 milyondan fazla görüntülenmesinin keyfini yaşayan Eypio, yeni bir parça hazırladıklarını, onu da güzel bir kliple sevenlerinin beğenisine sunacaklarının müjdesini verdi.

3123123321313231

'HEDEFİMİZ DAHA İYİ İŞLER YAPMAK'


Sanatçı Eypio yaptığı açıklamada, “Yaptığımız parçanın bu kadar ses getireceğini tahmin etmiyorduk. Ama insanlar sevdi, beğendi paylaştı. Bizim de öngöremediğimiz şekilde bir noktaya geldi parça. Bundan sonraki hedeflerimiz iyi müzikler, iyi işler, kaliteli müzikler yapmak. Bundan sonra işimiz daha zor. Belli bir şekilde bir noktaya geldiğimiz için herkesin gözü de bizim üstümüzde olacak. Beklentiler de arttı. Bundan sonra daha çok çalışmamız gerekecek. Bundan sonra daha fazla özen göstereceğiz yaptığımız işe. Hedefimiz daha iyi işler yapmak” dedi.

SINGLE ALBÜM YAKINDA


Eypio, “Bir single albüm çıkarmayı düşünüyorum Ağustos ayı sonu gibi. Günah benim şarkısının klibini çeken arkadaş Görkem Tekdal gelecek. Klipi onunla beraber yapmak istiyoruz. Onun yönetmenliğinde çekeceğimiz güzel bir klip olacağını düşünüyoruz. Ona hazırlanıyoruz açıkçası. Programımızı planımızı ona göre yaptık. Yeni klibimizi Kazakistan’da çekmeyi düşünüyoruz. Kafamda düşündüğüm parçayı yaparsak, bu klibimizi orada çekeceğiz” diye konuştu.

323131231121211

'KARADENİZ'İ SEVİYORUM'


Eşinin Aybastılı olduğunu söyleyen Eypio, “Geçen yıl da geldim Aybastı’ya bu sene de. Karadeniz’i seviyorum. Karadeniz insanını seviyorum. Samimi, sıcakkanlı insanlar. Doğası ayrı bir güzel. Yeşili, doğası, insanı, sevdiğim bir coğrafya Karadeniz. Yaylaları bir başka güzel. Aybastı’da olduğumuz süre içerisinde her gün Aybastı Perşembe Yaylası’ndayız. Karga Tepesi’nden meşhur menderesleri izliyoruz. Ben yayla turizmini çok seviyorum. İlk defa geçen sene geldim Aybastı’ya, çok keyif aldım. Onun için bu senede geldim. Fırsat buldukça da geleceğim. Belki buraya gelip birkaç şarkı yapmak için kampa girmek gibi bir planım var arkadaşlarla. Daha böyle boş zamanda, kışın sonbahar da falan olabilir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İHA