Kral Kupası’nda Espanyol’a karşı ilk kez Barcelona forması giyen milli yıldız Arda Turan maçı değerlendirdi. 4-1 kazandıkları ilk maçında ortaya koyduğu performansın kendisini tatmin ettiğini kaydeden Arda, takımla oynamaktan büyük keyif aldığını söyledi.

Maç sonrası açıklama yapan Arda Turan, “Öncelikle çok zordu bir defa.. Heyecandan çok, enerjiyi nasıl ayarlayacağın.. Çünkü top koordinasyonu maç temposuyla çok farklı bir şey. Ama bu takımın içinde olmak çok büyük bir keyif, çok eğlenceliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet, turu geçmek adına. Ama gerçekten çok keyifliydi” dedi.

Maçtan sonra neler yaşandığını aktaran Arda Turan, “Herkes mutlu herkes tebrik etti sonunda formaya kavuştuğum için. Benim için büyük bir gurur, umarım böyle devam eder. Her maçı kazanarak devam ederiz” diye konuştu. Arda Turan, “Yavaş yavaş topla haşır neşir olmaya çalışıyorum. Daha çok takıma ayak uydurmaya çalışıyorum. Takımla hazırlık maçı bile oynamadık FİFA’nın kuralları gereği. O yüzden takımın içinde olmak daha farklıydı. Bence ilk maça göre kötü bir maç değildi, ilk maçıma göre iyi bir performanstı, beni tatmin etti. Bana dua eden herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.