Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldızlara net bir mesaj yolladı.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcularla ilgili konuştu. Hemen hemen her yıl krize dönen bu konuyla ilgili net ifadeler kullanan sarı-lacivertlilerin 1 numarası, ligler bitmeden bu konuda herhangi bir adım atmayacağının altını çizdi.

“Kimse benden ayrıcalık beklemesin. Sezon sonu gelmeden hiçbir futbolcuyla masaya oturmayacağım. Mayıs sonunu bir görelim o zaman teknik heyetle değerlendirmemizi yapıp kimlerle yola devam edeceğimize bakarız. Kimsenin aklını kontrat konusuna takım performansında düşüş yaşamasını istemiyorum. Merak etmesinler, F.Bahçe’de herkes hak ettiği parayı alır” ifadelerini kullanan başkan, başta yerli futbolculardan Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin olmak üzere takımın geneline net mesaj yolladı.

HOCADAN RAPOR İSTEDİ

Aziz Yıldırım’ın kontrat konusundaki görüşlerini teknik direktör Vitor Pereira’yla da paylaştığı, Portekizli’den sezon sonu için detaylı bir performans raporu istediği öğrenildi. Çıkacak sonuca göre oyuncularla ilgili son kararı verecek olan sarı-lacivertlilerin başkanı, işin para kısmında ise pazarlık yapmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe’de Gökhan, Topal, Caner Erkin’in dışında Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Michal Kadlec, Bruno Alves, Fabiano, Abdoulaye Ba, Lazar Markovic gibi isimlerin sözleşmeleri haziran ayında sona eriyor.
Vatan