Genel sektreter Fatih İşbecer, Ivanovic için Chelsea ile masaya oturacak. Watford'un forveti Ibarbo ile görüşecek olan İşbecer, "Gelirim" yanıtı alırsa Kolombiyalı golcünün bonservisi için Roma'ya uçacak.


AYRILMASI KESİN GİBİ

Galatasaray’da transfer çalışmaları yoğun bir biçimde sürüyor. Başkan dursun Özbek’in özel olarak görevlendirdiği isimlerden genel sekreter Fatih İşbecer, İngiltere’ye gitti. İşbecer burada bir sağ bek bir de golcü için uğraşacak. Sarı-kırmızılı ekip, sağ beke dünyaca ünlü Branislav Ivanovic’i getirmek istiyor. Sırp yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezonki formsuzluğu nedeniyle Chelsea taraftarı ile arasına kara kedi giren Ivanovic’in, sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İNGİLTERE’DE MUTSUZ

Cimbom bu durumu lehine kullanmaya çalışacak. Chelsea’nin, İvanovic’i bedava kaybetmektense belli birmiktar karşılığında Galatasaray’a satabileceği söyleniyor. İşbecer daha sonra forvet mesaisine başlayacak.Watford’un golcüsü Victor Ibarbo ile görüşme yapılacak. Kolombiyalı golcü, Ada’da çok mutsuz. Ayrılmak isteyen Ibarbo, “G.Saray’a gelirim” derse İşbecer derhal İtalya’ya uçup bu oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Roma ile görüşecek. İbarbo’nun da kontratı bu sezon sonunda bitiyor.