Kadroda bulunan 12 oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu oyunculardan üçü kiralik olarak sarı-lacivertli formayı giyiyor. NTV Spor’da yer alan habere göre, Porto’dan kiralanan Abdoulaye Ba ve Fabiano ile Liverpool’dan Lazar Markovic ile yolların ayrılmasına ve bu oyuncular için herhangi bir transfer harekatı yapılmamasına kesin gözüyle bakılıyor.


Sözleşmesi biten isimlerden öne çıkan üçlüyse Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin. Bu oyuncularla görüşmek için Trabzonspor maçının geçmesini bekleyen yönetim, bu hafta içinda birebir toplantılara başlayacak. Galatasaray maçından önce kadro dışı kalan Caner Erkin’in geleceği de bu görüşmelerde belli olacak. Milli futbolcu kadro dışı kaldığından bu yana çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyordu.

Sözleşmeleri biten diğer isimler Bruno Alves, Michal Kadlec, Uygar Mert Zeybek, Hakan Çinemre, Raul Meireles ve Mehmet Topuz ile de görüşmelere de bu hafta içinde başlanacak. Bu isimlerden Mehmet Topuz ve Raul Meireles’e veda edilmesi beklenirken, diğer oyuncuların geleceği görüşmelerde şekillenecek. Sezon başında kadro dışı kalan Serdar Kesimal ile ise bir görüşme yapılmayacak ve sezon sonunda yollar ayrılacak.