Alper ve Ozan'ın performanslarının yükselmesi teknik heyeti sevindirdi.


Şubat ayının son 2 haftasında kritik maçlar oynayacak olan Fenerbahçe’de futbolcuların performansının yükselmesi teknik heyete rahat nefes aldırdı. L.Moskova ile Avrupa Ligi’nde oynanacak 2 maç, Bursa deplasmanı ve 29 Şubat’taki Beşiktaş derbisi öncesinde kara bulutları üzerinden atan Fenerbahçe bu periyota moralli giriyor.

Kasımpaşa karşısında Mehmet Topal ve Josef’in yokluğunda Kadlec’in ön liberoda iyi savunma yapması, eleştirilen Ozan’ın daha etkili oynaması ve asist yapması ve bunun devamında tribünlerle arasını düzeltmesi, oyuna girdikten 3 dakika sonra Alper’in müthiş çalımı ve akıl dolu vuruşuyla golü atması ve ayakta alkışlanması, Diego’nun çalışkanlığını bir gol ile süslemesi ve gol sevincindeki hırsı, Kjaer ve van Persie’nin görevlerini iyi yapması, bütün bunlar yaklaşan Lokomotiv Moskova maçı öncesinde camiaya güven verdi.

Antalyaspor ve Amedspor maçlarında takım savunmasının çökmesi sonrasında Kasımpaşa maçında sarı-lacivertli takım yeniden zor gol yiyen takım hüviyetini geri almış oldu. Kasımpaşa’ya fazla şans tanımayan sarı-lacivertli takımda Gökhan Gönül’ün yürekten mücadelesi ve tecrübesi, Hasan Ali’nin olumlu çıkışları, Volkan Şen’in istekli oyunu, yedek bekleyen tüm oyuncuların hazır durumda olması ve Markovic dışındaki sakatların iyileşmesi zorlu periyot öncesi teknik heyetin elini güçlü tutuyor.

Lokomotiv Moskova maçı hazırlıkları başladı

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında 16 Şubat Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürerken, Kasımpaşa maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından çabukluk çalışması yaptılar. Pas organizasyonları ile devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Lazar Markovic ile Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Sarı-Lacivertli takım Lokomotiv Moskova maçı hazırlıklarını 14 Şubat Pazar günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesisleri’ndeki çalışma saat 11.00’de başlayacak.