Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftanın 3’ünü galibiyetle kapatan Trabzonspor’da, Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado, performansıyla beğeni kazandı.


Ligde Mersin İdmanyurdu, Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor karşısında 1-0 galip gelen bordo-mavili takımda kalesinde gole geçit vermeyen Kosta Rikalı file bekçisi, son 4 haftada sadece 2-0’lık Beşiktaş maçında gol yedi.

Sezon başında 2 yıllık sözleşme imzalanan ve her bir yıl için 550 bin avro ödenecek Esteban, kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlığında 10 lig maçında görev yaparken, kalesinde 13 gol gördü. Onur Recep Kıvrak ise ligde 17 maçta 24 gole engel olamadı. Esteban, maç başına 1,30 gol kalesinde görürken, Onur 1,41 gol ortalamasıyla oynadı.

MANDIRALI’NIN ZOR SEÇİMİ
Trabzonspor’da Onur Recep Kıvrak’ın sakatlığının düzelmesi ve hazır hale gelmesi, Estaban’ın da performansı teknik direktör Hami Mandıralı’nın tercihini zorlaştıracak.

Kaptan Onur’un düzelmesiyle Medipol Başakşehir maçı öncesi teknik direktör Mandıralı, bu konuda zor bir karar vermek zorunda kalacak.
Habertürk