Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, yılın transfer ödülünü aldı.


Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, bir spor sitesinin belirlediği Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri’nde ‘yılın transferi’ ödülünü, Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi aldı.

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda pazartesi günü karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlı takımın yeni teknik direktör Jose Morais ilk antrenmanına çıktı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sabah antrenmanında kırmızı beyazlı oyuncular gruplar halinde ‘Top kapma’ mücadelesi yaptı. Antrenmana Emrah Başsan, Lazarevic, Guiherme, Kvesic, Can Arat, Ömer Kandemir katılmadı.

ETO’YA ÖDÜL

Öte yandan ‘Spor Türkiye’ isimli internet haber sitesinin okuyucu oyları ile belirlediği 14’üncü Türkiye Spor Adamları Ödülleri arasındaki ‘yılın transferi’ ödülünün Samuel Eto’o’ya verilmesi kararmaştırıldı. 21 Aralık 2015 tarihinde düzenlenen ödül törenine, o tarihte Brezilya’da olan Eto’o katılamadı ve ödülünü alamadı.

Kırmızı beyazlıların Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki bugünkü antrenmanı öncesinde, Eto’o’ya ödülü Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş verdi. Ödülün Antalyaspor’a ve Eto’o’ya başarılar getireceğine inandığını belirten Delibaş, Eto’o ve Antalyaspor’a başarılar diledi.

ETO’O’DAN YUSUF ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Antalyaspor’un kaptanı Samuel Eto’o ise kendisini destekleyen, oy veren herkese teşekkür etti. Antalyaspor’a transferini gerçekleştiren yöneticilere de teşekkür eden yıldız golcü, Antalyaspor’un eski antrenörü Yusuf Şimşek’e de teşekkür etti. Eto’o, “Beni Antalyaspor’a kazandıran herkese çok teşekkür ederim. Forma girmemi, formamı almamda katkı sağlayan eski hocam Yusuf Şimşek’e çok teşekkür ederim. Bana bu imkanı sağlayan Türk futbolu ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Gittiğim her sahada bana büyük sevgi gösterildi, teşekkür ediyorum” diye konuştu.