Yaklaşık iki aydır yürütülen çalışmalarda, gerekirse transferin son gününe kadar beklemeyi göze alan Beşiktaş yönetimi, bir anda karar değiştirerek en azından kaleci transferini hafta sonuna kadar bitirme kararı aldı. Kaleci arayışlarında bu güne kadar bir çok oyuncu ile görüşen Siyah-beyazlıların şu anda bitirdiği tek isim Corinthians’tan Cassio Ramos olarak görünüyor.


Menajerler tarafından daha bir hafta önce kulübe önerilen ve yönetimden veto yiyen Cassio Ramos, bir anda anlaşılan tek isim oldu ve Türkiye’ye gelmeyi heyecanla beklemeye başladı. Devre arasında temas kurulan 10’a yakın kaleci içinde ismi olmayan Cassio, diğer kaleci adaylarının kulüpleri ile yaşanan problemler sonrası bir anda gündeme alındı ve anlaşma hemen sağlandı.

28 yaşındaki Brezilyalı kaleci ve kulübü ile bonservis ve ödeme planlarında anlaşan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’in de onay vermesi halinde Cassio’yu renklerine bağlayacak.

Cassio Ramos kendi ülke basınına Cumartesi gününe kadar Türkiye’ye gitmeyi beklediğini açıklarken, Beşiktaş yine de diğer kaleci adayları için son bir hamle daha yapıp bu girişimlerinden bir sonuç çıkmaz ise Cassio’yu Türkiye’ye getirecek.

Siyah-beyazlıların almak için son ana kadar beklediği isim ise herkesin bildiği gibi Denys Boyko. Siyah-beyazlılar, kamp için yarın Türkiye’ye gelecek olan Dnipro’ya son bir teklif daha yaptı ve buradan gelecek cevaba göre kaleci transferini netleştirecek.