Cristiano Ronaldo'nun Espanyol maçının ardından kimseye haber vermeden Fas'a gittiği öğrenildi.


Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, La Liga’da oynanan ve hat-trick yaptığı yaptığı Espanyol maçının ardından Fas’a gitti. Ronaldo’nun takıma verilen iki günlük izinde Başkan Florentino Perez ve teknik direktör Zinedine Zidane’a haber vermeden İspanya’dan ayrılması hem tartışmaları hem de dedikoduları da beraberinde getirdi.

Başkan Perez’in, performanslarını etkileyeceği nedeniyle futbolculara tatil gününde Madrid’den ayrılmamalarını istemesine rağmen Ronaldo’nun Fas’a gitmesi İspanya’da gündeme oturdu. Takım kaptanı Sergio Ramos’un, başkanın ricası üzerine Sevilla’da yaşayan ailesini ziyaret etme planını iptal etmesine rağmen Portekizli yıldızın bırakın şehri, ülkeyi terk etmesi tartışmalara yol açtı.

Fas gezisini “Saygısız bir hareket” olarak adlandıran İspanyol basını, Ronaldo’nun geri döndüğünde nasıl bir açılama yapacağının merak edildiğini yazdı. Hollanda doğumlu Faslı Kick Boks sporcusu Badr Hari’yi ziyaret eden Portekizli yıldızın, havuz başında çekilmiş fotoğrafı da tartışmaları alevlendirdi.

Başkanın ricasını dinlemeden İspanya’dan ayrılan Ronaldo’nun bu hareketi eleştirilirken, aşk dedikoduları da havalarda uçuşmaya başladı. Çapkınlığı ile tanınan Portekizli yıldızın Fas’a sadece Badr Hari’yi ziyaret etmek için değil, yeni sevgilisi olduğu söylenen ve o sırada Fas’ta bulunan yarı Fransız, yarı Portekizli güzel model Melanie Martins’in yanına gittiği iddia edildi.

Badr Hari ise resmi Twitter hesabından paylaştığı ve yıldız futbolcuyu havaya kaldırdığı fotoğrafın altına “Yeni evlendik. Seni kaldırmak için her zaman buradayım kardeşim” mesajını yazdı.