Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Trabzonspor'da, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstererek gündeme oturan Salih Dursun, Trabzon'da bordo-mavili taraftarlarca omuzlara alınarak karşılandı.


Galatasaray maçının ardından Başkan Muharrem Usta’nın basın toplantısına katılan ve geceyi İstanbul’da geçiren Salih Dursun, bugün akşam THY’nin tarifeli seferiyle saat 17.45’te Trabzon’a geldi.

Havalimanında bir grup taraftarın sevgi gösterileriyle karşılanan Salih Dursun, omuzlara alındı. Ellerinde kırmızı kartlar da bulunan taraftarlar, ‘Herkes gitsin Salih dursun’, ‘Salih sen bizim gururumuzsun’, ‘Trabzon seninle gurur duyuyor’ sloganları attı. Salih Dursun, gazetecilerin soruları üzerine, “Bugün konuşmayacağım. Gereken cevabı başkanımız dün verdi. Gerektiği zaman tekrar konuşulur” dedi.

Taraftarların ilgisi nedeniyle aracına güçlükle binen Salih Dursun, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Salih Dursun’u karşılayanlar arasında Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri Özer Bayraktar ve Adem Beder de yer aldı.